Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

a1ff5441-3c6c-4dd0-91ae-0cccca623c89
Delft: “Ondernemen in koolstof, stikstof en fijnstof. Stof tot nadenken!”
Datum
08-04-2020

Tijd
15:45 - 19:00 uur

Locatie
Biotech Campus Delft
Alexander Fleminglaan 1
2613 AX  DELFT


 

Omschrijving
Onze stelling: De koolstof, stikstof en fijnstof problematiek bestaat niet. De situatie rondom de koolstof, stikstof en fijnstof biedt ondernemers juist nieuwe kansen en opent de weg naar nieuwe bedrijfsmodellen. VNO-NCW Delft nodigt de leden van VNO-NCW West van harte uit om de hedendaagse ontwikkelingen rondom deze thema’s te ervaren.

De locatie en het programma geeft hieraan invulling. Wij zijn te gast bij de Biotech Campus in Delft, de nieuwe accelerator op het gebied van biotechnologie en biobased economie.

In het voorprogramma laten wij directeur Biotech Campus Delft en DSM Delft Fedde Sonnema, een op de campus gevestigde start-up en gerenommeerd ondernemer aan het woord, die jullie meenemen in hun onderscheidende ontwikkelingen.

Jan Rotmans is onze hoofddocent. Jan is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij publiceerde meer dan 200 maal over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen. Jan wordt van jongs af aan gedreven door het idee dat de wereld eerlijker moet zijn. Als kleine jongen had hij geen ambities om brandweerman of politieagent te worden. Hij had een enorme honger naar kennis en wilde maar 1 ding: professor worden en de wereld verbeteren. Op die manier zou iedereen op een eerlijke en gelijkwaardige manier op een mooiere aardbol kunnen wonen.
Jan weet iedereen in beweging te krijgen en na te laten denken over de plek waar ze nu staan en wat ze zelf kunnen doen om de toekomst mooier in te kleuren.

Deze middag levert ons voldoende gespreksstof op. Stof tot nadenken!

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden kunt u een mail sturen naar vno-ncwdelft@vno-ncwwest.nl

Programma
16.00 uur Inloop
16.30 uur Opening en voorprogramma
17.00 uur Lezing Jan Rotmans
18.00 uur Netwerken en borrelen