Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

5eb63719-e9e8-4594-a44b-51143dc89b25
GEANNULEERD Rotterdam: Kunsthal met Wilbert Mutsaers (Spotify)
Datum
06-10-2020

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Kunsthal Rotterdam
Westzeedijk 341
3015 AA  ROTTERDAM

Omschrijving
VNO-NCW Rotterdam & Regio Rijnmond en Kunsthal Rotterdam gaan dit jaar wederom de samenwerking aan en nodigen u uit voor een inspirerende bijeenkomst in de Kunsthal.

Met veel genoegen verwelkomen wij Wilbert Mutsaers, Head of Benelux bij Spotify als gastspreker. Al sinds zijn studententijd is Mutsaers werkzaam in de muziekindustrie die hij door en door kent. Tijdens de bijeenkomst zal hij vertellen over de rol van Spotify in de huidige muziekindustrie. Uiteraard krijgt u ook zelf de kans om vragen te stellen.

Programma
19.00    Inloop
20.00    Programma (Livestream) 
            - Nathanja van Dijk, directeur van Kunsthal Rotterdam
            - Mai Elmar, voorzitter VNO-NCW Rotterdam & Regio Rijnmond 
            - Wilbert Mutsaers, Head of Benelux bij Spotify Benelux
21.00    Bezoek aan de tentoonstelling Black Album / White Cube en naborrelen
22.30    Einde       

Tentoonstelling
In Black Album/White Cube komen de werelden van kunst en muziek samen. Van A$AP Rocky, Lady Gaga en Britney Spears tot Joy Division, Euromasters en The Beatles; om deze muziek draait de kunst in de tentoonstelling. Meer dan tweehonderd hedendaagse kunstwerken van internationaal bekende kunstenaars zijn samengebracht, waaronder fotografie van Wolfgang Tillmans en Anton Corbijn, video-installaties van Cyprien Gaillard en Arthur Jafa en schilderijen van Albert Oehlen en Emil Schult. Binnen thema’s als ‘remixen en samplen’ of ‘kopie en origineel’ ontstaan talloze spannende cross-overs.

Kunsthal Zakenkring
Al 10 jaar biedt de Kunsthal Zakenkring ondernemers een prikkelende omgeving met kunst en cultuur. Opgericht als een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. De Kunsthal neemt je mee door zeven verschillende werelden waarbij je gelokt wordt door het bekende en verliefd wordt op het onbekende. Elk seizoen weer opnieuw.      

LET OP: Aanmelden? Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar: rotterdam@vno-ncwwest.nl
We kunnen op dit moment slechts met 50 personen fysiek aanwezig zijn en de rest zal via een Livestream kunnen meekijken. We zitten op dit moment al aan de max, maar u kunt zich inschrijven voor de reserverelijst of inschrijven voor de livestream. We zien graag uw bericht tegemoet. 

Tot 6 oktober!