Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

17f1d6e5-749c-45c7-9b91-ff451f180da7
Netwerk Groene Groeiers: Waterbedrijven op zoek naar innovatieve ondernemers
Datum
25-06-2019

Tijd
14:00 - 19:00 uur

Locatie
Sociëteit aan de Maas
Veerdam 1
3016 DD  ROTTERDAM

Omschrijving
Na het plenaire deel van het programma zullen vanaf 15.30 uur de waterbedrijven hun uitdagingen aan tafels toelichten. Er zijn vijf tafels, voor elke uitdaging één. Als je je bij matchmaker Jolanda van Schaick hebt opgegeven om te pitchen op een uitdaging, dan ben je bij de toepasselijke tafel ingedeeld. Je krijgt daar 3 minuten om uit te leggen hoe je product of dienst kan bijdragen aan het oplossen van de uitdaging. Per tafel is er een moderator die de tijd bewaakt.
 
Gedurende de bijeenkomst kunnen vervolgafspraken worden gemaakt tussen waterbedrijven en innovatieve ondernemers. Doel is de kick off van de ontwikkeling van business cases die goed zijn voor het water, het klimaat & milieu én voor de economie.
 
Tijdens de borrel vanaf 17.00 uur kun je je pitch laten opnemen in een hoek van de zaal. We bevelen je aan dit te doen, tenzij je al een video-opname hebt. De waterbedrijven zullen de video-opnames na de bijeenkomst nogmaals bekijken met het oog op het gezamenlijk ontwikkelen van business cases op hun uitdagingen.
 
Zoals eerder gecommuniceerd: je mag uitsluitend pitchen als je Groene Groeier bent. Je kunt je kosteloos als Groene Groeier aanmelden op www.groenegroeiers.nl. Uitsluitend ondernemers en managers of directeuren van bedrijven kunnen Groene Groeier worden.
 
Parkeren
De parkeergelegenheid in de directe omgeving is beperkt. Parkeren kun je het beste bij Parkeergarage Erasmusbrug (€ 2,00 per uur) of op straat (€ 4,00 per uur). Voor alle informatie verwijzen wij je door naar de interactieve parkeerkaart van de Gemeente Rotterdam.
 
We zien uit naar je komst!


Programma
14:00 uur Inloop
14:30 uur Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, over Topsector Water, Versnellingshuis en Groene Groeiers
14:50 uur Wigge van Bemmelen, lid algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, over het waterbeheer
15:00 uur Presentatie uitdagingen en pitches onder leiding van Yousef Yousef, voorzitter Groene Groeiers
15:30 uur Pitchen aan de uitdagingen-tafels onder leiding van Jolanda van Schaick, matchmaker Groene Groeiers
17:00 uur Borrel
19:00 uur Einde