Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

62383382-43e3-4682-98b0-8930a908c85c
GEANNULEERD Oostland en Den Haag: Vind je nieuwe mensen met social media
Datum
02-04-2020

Tijd
16:15 - 18:30 uur

Locatie
Grand Café 1837
Kerkweg 2
2631 CD Nootdorp
 

Omschrijving
Dit evenement gaat niet door. Reden voor het afstel is de landelijke situatie met het Coronavirus. Het is een besluit uit voorzorg. Er worden steeds meer maatregelen opgelegd om verspreiding van het Coronavirus in te dammen.
  • Hoe gebruiken werknemers social media?
  • Welke kanalen gebruikt de werknemer en welke gebruik jij?
  • Hoe vindt de werkzoekende jou op social media, waar letten zij op?
  • Waar en hoe vinden jullie elkaar?
Tijdens deze bijeenkomst “Vind je nieuwe mensen met social media” zullen wij de verbinding maken tussen jouw social media wereld en die van de werknemer, en andersom.

Roy Vathorst ondernemer en eigenaar van RV Webdiensten neemt je op 2 april mee in de wereld van social media. Door op een actieve wijze slimme tips te delen en jouw vragen te beantwoorden zal Roy je inspireren om social media in te zetten in je zoektocht naar de juiste nieuwe mensen.

Roy zal eerder deze dag werkzoekenden een training social media bieden. Bij deze training zijn een aantal mede ondernemers aanwezig. Zij gaan niet alleen ervaren hoe werkzoekenden met social media omgaan, maar krijgen ook de mogelijkheid om direct het gesprek met verschillende werkzoekenden aan te gaan. 
Deze ondernemers zullen in het tweede gedeelte van de middag hun ervaringen met de werkzoekenden en hun social media gedrag graag met jullie delen.

Ontmoet werkzoekenden
Wij zoeken 10 ondernemers die gesprekken willen voeren met werkzoekenden. Wil jij één van die ondernemers zijn en werkzoekenden spreken?
Meld je voor 25 maart aan via oostland@vno-ncwwest.nl
We verwachten je dan op 2 april om 14.00 uur, aansluitend start het programma voor werkgevers.

Deze middag levert je kennis, energie, contacten en mogelijkheden op.

Vanwege het coronavirus treft VNO-NCW West bijzondere maatregelen voor haar bijeenkomsten. We volgen daarbij de richtlijnen van de Rijksoverheid en RIVM. We schudden geen handen en nemen extra hygiënemaatregelen, zoals het ter beschikking stellen van desinfecterende handgel. Ook zullen we bijeenkomsten moeten annuleren, soms ook op het laatste moment. We informeren onze leden hierover via deze website, de netwerkapp en de mail. We adviseren je onze communicatiekanalen te raadplegen voordat je naar een bijeenkomst gaat.
 

Programma
16.15 uur Inloop
16.30 uur Kennis- & inspiratiesessie door Roy Vathorst
17.15 uur Kennisdeling door & voor ondernemers
17.45 uur Netwerken en borrel