Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

240826a3-87e2-4482-8a75-4ee07c2cd18f
Metropool Amsterdam: Ondernemersontbijt
Datum
09-10-2019

Tijd
07:30 - 10:00 uur

Locatie
Stedelijk Museum Amsterdam, restaurant
Museumplein 10
1071 DJ  AMSTERDAM

Omschrijving
Kom kennis maken met de burgemeester van Amsterdam tijdens de dertiende editie van het Ondernemersontbijt van VNO-NCW metropool Amsterdam. Ook dit keer opent het Stedelijk Museum haar deuren voor alle ondernemers uit de regio.

Burgemeester Femke Halsema neemt ons mee in haar toekomstvisie op onze mooie stad en de regio. Naast een veilige plek om te ondernemen is de regionale samenwerking tussen alle partijen van groot belang voor een goed ondernemersklimaat.

Ilja Linnemeijer is partner bij PwC Nederland en lid van het Europese Digital Leadershipteam. Ilja is ook verantwoordelijk voor alle activiteiten die PwC Europa onderneemt in de startup- en scale-up ecosystemen en zal in zijn verhaal ingaan op het vestigingsklimaat in de regio.

Onze derde spreker is Anouk Dijkstra, directeur grootaandeelhouder van het familiebedrijf Prevesco, dat drukvaten van staal bouwt. Anouk neemt ons mee in haar recente ervaringen als internationale ondernemer met haar nieuwe product Uniflow.

Na afloop van het ontbijt is er tijd om na te praten. Ook kunt u desgewenst na het plenaire gedeelte deelnemen aan een rondleiding langs de expositie Migranten in Parijs. Voor de rondleiding, kunt u zich apart aanmelden via metropoolamsterdam@vno-ncwwest.nl.

Wij kijken uit naar uw komst. Graag tot 9 oktober!Programma
07:30 uur Inloop met ontbijt
08:00 uur Start programma
09:20 uur Napraten en netwerken, tevens gelegenheid om aan de rondleiding deel te nemen
10:00 uur Einde