Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

e6009f59-ec0d-4006-9f7d-dc48f1ee2c43
Eindejaarsbijeenkomst Westland-Delfland
Datum
19-12-2017

Tijd
16:30 - 20:30 uur

Locatie
Rabobank Westland
Leehove 65
2678 MB  DE LIER

Omschrijving

Het bruist in ons land van vernieuwing. Nieuwe technologieën bieden mogelijkheden waar we kort geleden nog niet eens van droomden. Het zijn vaak jonge ondernemers en bedrijven die vernieuwing en versnelling mogelijk maken. En die daarmee onze economie concurrerend houden.

VNO-NCW Westland-Delfland wil succesvol, innovatief ondernemerschap belonen. En wil anderen inspireren en motiveren om ook te vernieuwen. Daarom gaan we samen met de deelnemers van onze eindejaarbijeenkomst op 19 december voor de tweede keer uit een selectie van vernieuwende ondernemers Dé Nieuwe Held Westland kiezen.

Gedurende het jaar hebben kandidaten voor de prijs zich tijdens bijeenkomsten van VNO-NCW Westland-Delfland gepresenteerd. Een jury (met daarin ondernemers en vertegenwoordigers van Jong Management Westland, Rabobank Westland en Gemeente Westland) heeft uit de kandidaten een selectie gemaakt om te komen tot enkele finalisten. 

Onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Toet presenteren de finalisten zich op 19 december. De deelnemers in de zaal kunnen via een digitaal stemsysteem reageren op wat ze zien en horen. En kiezen daarna de winnaar. Die ontvangt een geldprijs van 10.000 euro en nog allerlei ander moois. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de finale op een ludieke, verrassende manier afgesloten.

Netwerken
Voor de eindejaarbijeenkomst worden niet alleen de leden van VNO-NCW Westland-Delfland uitgenodigd, maar ook de leden van de lokale ondernemersverenigingen in Midden-Delfland en Westland, de leden van Jong Management Westland, gemeentebestuurders en andere relaties. Vóór en na het inhoudelijk programma is er volop gelegenheid tot netwerken. We zorgen voor heerlijke happen en dranken en voor gezellige muziek.

Locatie en parkeren
Ook dit jaar weer zijn we te gast bij Rabobank Westland. Naast de Rabobank is er voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden
Via een mail naar westland-delfland@vno-ncwwest.nl kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

Heel graag tot dinsdag 19 december!

Deze bijeenkomst van VNO-NCW Westland-Delfland wordt financieel mogelijk gemaakt door de steun van Rabobank Westland, de gemeente Westland en Stichting Loswal De Bonnen.
 Programma

16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Welkom door Hans de Leeuw, directievoorzitter Rabobank Westland 
- Openingswoord door Pieter Eenhoorn, voorzitter VNO-NCW Westland-Delfland
17.15 uur Verkiezing Dé Nieuwe Held 2017 onder leiding van Ben van der Burg
18.30 uur Hoog tijd voor heerlijke hapjes en drankjes
20.30 uur Einde bijeenkomst