Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

41ed47d6-1457-470c-83c4-3191506c915e
VrouwenNetwerk: Webinar Ondernemen en reorganiseren in corona tijd
Datum
01-07-2020

Tijd
16:00 - 17:30 uur

Locatie
@Home @Office

Omschrijving
Corona stelt ons als ondernemers en werkgevers voor grote uitdagingen en het kan betekenen dat je je bedrijf moet reorganiseren. Hoe kan je dit zo goed mogelijk voorbereiden? Hoe gaat de ontslagprocedure via UWV in zijn werk? Wat zijn de voor- en nadelen van een vaststellingsovereenkomst? Hoe werkt de transitievergoeding? Wat doe je als medewerkers zich ziek melden? Kan en mag je vervangend werk aanbieden aan je medewerkers? Wat als een medewerker het onderste uit de kan wil halen? 

Deze, maar ook jouw vragen leggen we voor aan ons lid Marian van Eck. Marian heeft ruim 20 jaar ervaring in de advocatuur op het gebied van arbeids- en ontslagrecht. Zij is Advocaat Partner bij legal business partner Liber Dock en heeft een indrukwekkend trackrecord op het gebied van arbeidsrecht. Marian denkt graag oplossingsgericht met je mee zodat jij je weer op je ondernemingsdoelstellingen kan richten en je bedrijf zo goed mogelijk door deze zware tijd kan loodsen.

Stuur twee of drie concrete vragen die ook voor andere ondernemers interessant kunnen zijn, voor 29 juni naar Rita van der Pas per mail naar pas@vno-ncwwest.nl, zodat Marian zich zo goed mogelijk kan voorbereiden. De vragen die voor iedereen interessant zijn of vaker terug komen als gewenst onderwerp zullen door Marian behandeld worden.

Graag tot dan!

Hartelijke groet, namens het VrouwenNetwerk,
Caroline van Reenen
Amanda Mackintosh