Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

6406f7f9-274e-43c1-a005-da810dca848d
Oostland: Sparkling zomerborrel
Datum
11-07-2019

Tijd
17:00 - 19:00 uur

Locatie
Muller & Co
Kerksingel 9
2651 CC  BERKEL & RODENRIJS

Omschrijving

De jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel, georganiseerd door Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland, wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. in de zomerse binnentuin van Muller & Co.

Vlak voordat de zomervakantie echt gaat beginnen gaan we borrelen, netwerken en van uitgebreide hapjes genieten. De onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland is het thema van deze bijeenkomst. Je wordt vast verrast hoe dit thema verweven is tussen de ondernemers. Een thema dat om een introductie vraagt en zeker de lippen losmaakt! Hoe? Daar kom je 11 juli achter!

Programma
17.00    Ontvangst
17.15    Welkom door Jan Houweling & Ilone Ammerlaan
17.30    Onderlinge samenwerking
19.00    Afsluiting zomerborrel, na afloop gelegenheid tot BBQ
Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te eten. Speciaal voor ons wordt er een BBQ gehouden (bij minimaal 20 deelnemers). Voor € 19.95 eet je mee. Graag vooraf aanmelden bij, tegelijkertijd met je aanmelding

De zomerborrel is bedoeld voor leden van VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland, EN ondernemers uit de regio die benieuwd zijn naar onze netwerken.

Who’s next?
Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met ons netwerk? Dan zijn ze van harte welkom tijdens de Sparkling zomerborrel. Meld je introducé gelijk aan met je eigen aanmelding of per e-mail via: oostland@vno-ncwwest.nl. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Who’s Next?

Zien wij jou op de Sparkling zomerborrel? Graag tot 11 juli!