Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

1461349e-b1f9-4ec7-b752-b9f503b91614
Noordwest-Holland: Meet up
Datum
14-04-2020

Tijd
16:00 - 16:30 uur

Locatie
@home

Omschrijving
Hoe gaat het met jullie?
Een oprechte vraag die deze tijd veel gesteld wordt. Het is een mooie vraag. Want hoe gaat het met jou? Je gezin, familie, je bedrijf, je gezondheid….. Helaas kan het best nog even duren voordat wij elkaar weer live zien. Vandaar dat wij jullie uitnodigen op de koffie!
 
VNO-NCW regio Noordwest Holland organiseert vooralsnog iedere week een koffiemoment om bij te praten, je hart te luchten en ervaringen uitwisselen, als ook hulp aan te bieden. We spreken over de huidige maatregelen, zijn deze voldoende of heb je hier nog vragen over? De uitkomsten nemen wij mee, in gesprekken die wij voeren met de wethouders van Economische Zaken, ons bestuur en de organisatie van VNO-NCW West.
 
Dinsdag 14 april staat de koffie klaar. Aansluitend ontvang je een outlook verzoek in jouw mailbox, waarin je de uitnodiging kunt accepteren en kunt deelnemen aan de Zoom sessie door op de link te klikken. Indien je vragen hebt kun je mij mailen.
Ken je andere MKB-ondernemers, introducees die ook willen aanhaken? Zij zijn van harte welkom. Stuur een mail naar kambong@vno-ncwwest.nl.
 
Blijf fit en gezond. We zien je graag op de koffie.

Voor meer infomatie kunt u een mal sturen naar kambong@vno-ncwwest.nl