Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

49532bad-cfd5-4eb9-9f71-88951ee15555
Oostland: Ambities realiseren van de Toekomst
Datum
28-11-2019

Tijd
12:00 - 14:00 uur

Locatie
Agium Finance & Control
Delftechpark 15
2628 XJ  DELFT

Omschrijving
Hoe vitaal ziet jouw foto van de toekomst er uit?
Op donderdag 28 november verzorgt Agium finance and control, in samenwerking met Leef & Zo, een inspirerende sessie die je helpt om samen met anderen te groeien. Heb jij jouw unieke talent en ambitie helder voor ogen?
Agium is sinds al vijf keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door de FD Gazelle en behoort zij sinds 2017 tot de ScaleUp top 250 bedrijven van Nederland. Die groei realiseerde zij aan de hand van de ‘Foto van de Toekomst’. Ze doen dit door de ontwikkeling en vitaliteit van hun medewerkers een centrale plaats te geven binnen hun onderneming.
Robbert van Adrichem is één van de twee ondernemers achter Agium. Robbert haalt zijn energie uit het realiseren van ambities van mensen om zich heen, opdrachtgevers en professionals. Robbert is vanuit die drive ook mentor bij NlGroeit.
Samen met medeondernemer Stephan Persoon schreef Robbert de ‘tribe guide’. Een inspirerend logboek ‘tribe guide’ dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities en die van anderen. Hierin beschrijven zij het ‘Vlammodel’. Uniek talent is daarbij het vertrekpunt en jouw persoonlijk missionstatement (ambitie) de bestemming.
Cindy Smeele is al lange tijd verbonden aan Agium gericht op de begeleiding van de professional  in zijn persoonlijke ontwikkeling en groei.
Alle ingrediënten voor een geslaagde ambitiereis zijn aanwezig. De bijeenkomst wordt verzorgd door Robbert van Adrichem, lid van VNO-NCW Oostland en Cindy Smeele, voormalig regiomanager VNO-NCW Oostland, trainer & coach Leef & Zo.

“The only true way for any of us to grow, to truly fulfill our full potential, is when we work to help others do the same. (Simon Sinek)”
Er is plek voor 40 deelnemers, dus meld je snel aan via de link rechts bovenin. 
Parkeergelegenheid is op het terrein en aan de overkant op het terrein van Science house.