Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

4accfe27-b47e-4ebf-a666-5af176893219
Feestelijke voorzitterswissel
Datum
02-07-2019

Tijd
16:30 - 19:00 uur

Locatie
Fort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC  ZUIDOOSTBEEMSTER

Omschrijving
Het bestuur van VNO-NCW Noordwest-Holland nodigt je van harte uit voor de Feestelijke Voorzitterswissel. Op 2 juli zal Tom Kuijper zijn huidige voorzittersrol overdragen aan zijn opvolger Jeroen Veerman, huidig bestuurslid NWH.

Samen met onze leden en speciale gasten willen we terugblikken op de afgelopen 2 jaar waarin Tom Kuijper zich, naast zijn dagelijkse rol als business directeur bij Forbo Flooring Coral, inzette voor de groei van de vereniging, verbetering van het ondernemersklimaat in Noord-Holland Noord en versterking van de gezamenlijke lobby met de Metropoolregio Amsterdam. We zullen samen afscheid van hem nemen en hem bedanken voor zijn inzet.

Aantredend voorzitter Jeroen Veerman, directeur van H&S Adviesgroep, is al zeven jaren actief bestuurslid en in diverse gremia in de regio bekend. Daarmee is hij wat ons betreft de aangewezen persoon voor de opvolging. Hij zal ons kort vertellen over zijn plannen en hoe hij de vereniging verder op de kaart wil gaan zetten.

We willen op deze prachtige locatie samen met jou proosten op een succesvolle voorzittersperiode . De bijeenkomst is vooral ook een informele, gezellige gelegenheid om elkaar te ontmoeten. We zien uit naar je komst!

Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen naar noordwest-holland@vno-ncwwest.nl

Dit is tevens de laatste bijeenkomst voor de zomer, daarna zullen we onze activiteiten hervatten op het Miljoenenontbijt op 18 september.

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Plenair programma
18.00 uur Netwerkborrel
19.00 uur Einde bijeenkomst