Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

aad69906-7e16-416c-a184-171e72498f52
Vrouwennetwerk: She Inspires 1 - Ongedwongen en openhartig gesprek met een topvrouw!
Datum
12-11-2018

Tijd
17:00 - 19:00 uur

Locatie
Venture Café Rotterdam
Stationsplein 45
3013 AK  ROTTERDAM

Omschrijving

She Inspires!

Ontmoet Carmit Hoshen Glik, een gedreven, intelligente dame die je graag aan je keukentafel uitnodigt voor een goed gesprek. Voordat Carmit (39), CoGoport in Rotterdam vestigde en de markt van zeetransport vanuit hier radicaal veranderde, heeft Carmit een internationale carrière opgebouwd in de Shipping industrie en heeft ze gewerkt in onder meer Israël, China, Italië en Denemarken.

Carmit is een veelgevraagd spreker op evenementen die het doel hebben vrouwen te supporten in hun klimtocht naar boven. Vorig jaar rondde ze haar MBA af op INSEAD. Een intensieve periode, die haar drive andere vrouwen in haar omgeving te helpen enkel versterkte. Naast topvrouw is Carmit ook echtgenoot van Gilad en bovenal een hele lieve moeder van dochters Mia (9) en Hilly (6).

Het Vrouwennetwerk van VNO-NCW West gaat graag met deze wereldvrouw in gesprek. Geen podium, geen monoloog, maar een persoonlijke ontmoeting. Carmit is klaar voor een openhartig gesprek. Jij ook?

Voor deze inspiratieavond zijn er maximaal 30 plekken. Introducees zijn altijd welkom, mits er plaats is.

Graag tot 12 november!

Wij zijn te gast bij Venture Café Rotterdam
Venture Café Rotterdam is een non-profit organisatie. Venture Café dé plek in Rotterdam die studenten, startups, bedrijven en investeerders met elkaar verbindt. Doel is om een innovatie community te bouwen en te ondersteunen om zo innovatie en groei te versnellen. Meer informatieProgramma

17:00 - Inloop
17:30 - Start programma
19:00 - Einde