Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

7bd0ced7-f04a-412c-806a-534b054ca37e
Noordwest-Holland: Bedrijfsbezoek Tol Plaatwerk
Datum
12-02-2019

Tijd
16:00 - 19:00 uur

Locatie
TOL Plaatwerk
Chr. Huygensstraat 15
1131 VB  VOLENDAM

Omschrijving

‘Toekomstbestendig ondernemen’, hoe doe je dat? 

Tijdens verschillende bijeenkomsten in 2019 richten we ons op het ondernemerschap van de toekomst. VNO-NCW Noordwest Holland laat met bedrijfsbezoeken en inspirerende sprekers zien hoe ondernemers en innovatieve bedrijven omgaan met de uitdagingen van de moderne tijd en deze omzetten in kansen. 

De aftrap voor het nieuwe jaar wordt gegeven bij Tol Plaatwerk in Volendam. Het bedrijf, dit jaar al zeventig jaar expert op het gebied van plaatbewerking. Samen met bouwcollectief Kwakman Groep zet Tol Plaatwerk in op voortdurende verbetering van hun processen. Vanuit deze drive naar vernieuwing is de Bouwlocker ontstaan, een minicontainer die bedrijven zeeën van tijd bespaart op de bouwplaats en bovendien de productiviteit optimaliseert. Benieuwd hoe Bouwlocker dit voor elkaar krijgt en hoe de gebundelde krachten van Tol Plaatwerk en Kwakman Groep dit vernieuwende product opleverde? Op dinsdag 12 februari nemen Cor Kwakman, directeur van Tol Plaatwerk en Jaap Buijs, directeur Kwakman Groep, ons mee in hun succesvolle samenwerking met aansluitend een kijkje in de fabriek. 

Tol Plaatwerk is een internationaal metaal verwerkend bedrijf. Zij staan bekend om hun maatwerk voor tafels in controlekamers en de innovatieve toepassingen op het gebied voor de lichtvaart, scheepsbouw en beveiligingskamers. En iedereen kent natuurlijk de stalen frames van schoolbankjes. Onlangs hebben zij nog de datakasten geproduceerd van de nieuwe vestiging van het datacenter van Google in Middenmeer. 

De Kwakman Groep is een collectief van bedrijven met durf en tomeloze ambitie. Zowel de directie als het team, denken graag groot en staan voor kwaliteit en innovatie. Elke onderneming binnen de Kwakman Groep heeft een eigen specialisme in afbouw en interieurbouw, tribunebouw en het design en de inrichting van een interieur. 

Nieuwsgierig geworden? Onder het genot van een hapje en een drankje hoor je op 12 februari meer. Meld je nu aan via noordwest-holland@vno-ncwwest.nl

Graag tot dan!
 

Programma
16:00 - 16:30 - Inloop
16:30 - 18:00 - Prestatie Cor Kwakman en Jaap Buijs gevolgd door rondleiding
18:00 - 19:00 - Netwerk borrel