Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

ded6f781-9469-40e4-a1ef-b69448b1af6b
Rijnland: Miljoenenontbijt
Datum
18-09-2019

Tijd
07:00 - 09:30 uur

Locatie
Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK  LEIDEN

Omschrijving
Ook dit jaar zal op Prinsjesdag onze Koning in de troonrede de plannen van de regering bekend maken. Maar stel je eens voor, dat op die troon niet onze Koning maar een ondernemer zou zitten? Hoe zou dan de troonrede luiden? Hoe zouden dan de miljarden euro’s worden uitgegeven?
 
Deze vragen staan centraal op de miljoenenontbijten van VNO NCW West, zo ook in het Rijnland. Drie ondernemers uit de regio laten een eigen troonrede horen: Bas Pietersen (The Alignment House), Coen Breedveld (Levels Diagnostics) en Marian Krijgsman (Hotel Steeds aan zee). Na deze korte troonredes volgt een interactieve discussie tussen de ondernemers, wethouder Yvonne van Delft uit Leiden en Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch (sinds 2017 namens het CDA woordvoerder voor Economische Zaken, met name gericht op MKB, bedrijfsleven, digitalisering en innovatie).
 
Net al voorgaande jaren zal eerst onze Leidse professor Kees Goudswaard  naar aanleiding van de Miljoenennota de cijfers voor ons op een rij zetten.
 
We starten met een heerlijk ontbijt en hierbij is er volop ruimte om met elkaar te netwerken. Wij verzoeken je dan ook op tijd aanwezig te zijn (tussen 7.00 – 7.15 uur).  
 
Voorzitter van VNO-NCW Rijnland Jan Versteegh neemt op 24 september afscheid. Tijdens het Miljoenenontbijt zal daarom de nieuwe voorzitter worden geïntroduceerd.
 
Kortom, een boeiend en interactief programma met ook nog een muzikale verrassing.
 
We zien je graag op 18 september! Ook niet leden zijn van harte welkom om kennis te maken.

Meer informatie en aanmelden kan via: rijnland@vno-ncwwest.nl
 
Alle miljoenenontbijten vind je op www.vno-ncwwest.nl/miljoenenontbijt
#MO19VNO