Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

218c134c-dda0-47fa-84be-ba1a30e7f613
VrouwenNetwerk: She Inspires! - Petra Reijnhoudt
Datum
30-09-2019

Tijd
17:00 - 19:00 uur

Locatie
Nationaal Onderwijsmuseum
Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG  DORDRECHT

Omschrijving
Het is alweer de 5e keer dat wij de bijeenkomst "She Inspires!"organiseren. Dit keer een ontmoeting met Petra Reijnhoudt, sinds april dit jaar directeur van het Nationaal Onderwijsmuseum.

Petra werkt vanaf 2007 bij het Nationaal Onderwijsmuseum. Afgestudeerd als Japanoloog, maakte ze bij toeval kennis met de veelzijdige museumwereld tijdens haar eerste baan bij het Nederlands Architectuurinstituut.  Daarna had zij diverse functies als communicatieadviseur en projectleider. Vanaf 2000 werkte ze als senior adviseur en sectormanager bij DSP-groep in Amsterdam. 
Omdat ze niet alleen adviezen wilde geven maar deze ook graag zelf uit wilde voeren ging ze op zoek naar een baan waarin ze haar tot dan toe opgedane kennis kon combineren. Bij het Nationaal Onderwijsmuseum voelt ze zich als een vis in het water: een mooie combinatie tussen strategische lange termijn plannen maken én uitvoeren en het directe contact met de bezoekers en gasten van het museum.

Het Vrouwennetwerk van VNO-NCW West gaat graag met deze ambitieuze vrouw in gesprek. Geen podium, geen monoloog maar een persoonlijke ontmoeting.
Petra gaat graag met ons in gesprek. Jij ook?

Meld je dan nu aan via vrouwennetwerk@vno-ncwwest.nl. Introducees zijn altijd welkom, mits er plaats is.

We kijken uit naar je komst!

Namens het bestuur,
Chantal Roest, Fauzia Mahomed Radja en Amanda Mackintosh

Programma
17:00 uur Inloop
17:30 uur Start programma
18:30 uur Netwerkborrel
19:00 uur Einde