Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

0d23de2b-6545-49c9-9c2e-4c83b98db536
Rijngouwe: Miljoenenontbijt
Datum
18-09-2019

Tijd
07:00 - 09:30 uur

Locatie
Goudse Schouwburg
Boelekade 67
2806 AE  GOUDA

Omschrijving
VNO-NCW RijnGouwe nodigt u uit voor het jaarlijkse Miljoenenontbijt. Op woensdag 18 september bent u van harte welkom in de Goudse Schouwburg.

Op Prinsjesdag zal koning Willem Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Stel dat jij als ondernemer op die troon zou zitten? Zou je dan graag iets anders voorlezen? Zou je de miljoenen euro’s aan belastinggeld anders willen besteden?
 
Deze vraag staat centraal op onze Miljoenenontbijten die VNO-NCW West traditiegetrouw in de regio organiseert. Ook dit jaar gaan we in op wat de maatregelen van het kabinet voor uw organisatie betekenen.

Het thema op het Miljoenenontbijt RijnGouwe is infra. Samen met een volle zaal ondernemers bespreken we de impact van de Miljoenennota en gaan daarbij specifiek in op de bereikbaarheid en infrastructuur. Floor Vermeulen, gedeputeerde verkeer en vervoer bij de provincie Zuid-Holland, deelt zijn perspectief en schetst de gevolgen voor de regio.
 
Het belooft een mooie ochtend te worden! U wordt voorzien van actuele kennis en het is tevens een uitstekende gelegenheid om mede-ondernemers te ontmoeten en nadere contacten te leggen op deze unieke regionale bijeenkomst!
 
Aanmelden
Zodra het definitieve programma bekend is, sturen wij u de volledige uitnodiging. Aanmelden is nu al mogelijk via: rijngouwe@vno-ncwwest.nl
 
Wij zien ernaar uit u te ontvangen op 18 september in de Goudse Schouwburg.
 
Alle miljoenenontbijten vind je op www.vno-ncwwest.nl/miljoenenontbijt
#MO19VNO

Programma
07.00 uur Ontvangst met ontbijt
07.30 uur Opening door dagvoorzitter Jeroen Toet
07.40 uur Presentatie door Floor Vermeulen
08.05 uur Ondernemer op de troon - Visie op de Miljoenennota en vragen aan Floor Vermeulen door drie ondernemers
08.20 uur Q&A met Kees Verhoeven en Floor Vermeulen
08.50 uur Afsluiting
09.00 uur Napraten met koffie en thee
09.30 uur Einde bijeenkomst