Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

2129783a-9b48-485e-8973-00f8ba95fbf9
DGA Netwerk : ledenreis Londen
Datum
27-06-2019

Tijd
08:00 - 22:00 uur

Locatie
Londen

Omschrijving
Dit jaar is Londen de bestemming van de DGA Ledenreis die plaatsvindt op 27 en 28 juni. Inspiratie voor deze reis komt vanuit leden van het DGA Netwerk. Volgens Amanda Mackintosh van Bayards is het verhaal achter de bouw van Londen Eye heel bijzonder om te horen (bouwer Hollandia is partnerbedrijf van Bayards). Marc van Buytene zit met het duurzame afvalverwerkingsbedrijf Renewi ook in Londen en hij heeft hier een interessant bedrijfsbezoek geregeld.

We hebben een afwisselend en boeiend programma samengesteld waarbinnen uiteraard volop ruimte is om kennis te maken en ervaringen te delen met de andere DGA deelnemers. Een unieke reis die veel kan toevoegen op verschillende terreinen!

We vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Londen City. Op een mooie locatie verzorgt bouwbedrijf Hollandia een presentatie over een aantal unieke (staal) bouwprojecten in Londen en we gaan hier ook wat van zien uiteraard. Zo bezoeken we Londen Eye waar we een rit maken in een privé capsule. Onder het genot van een glas champagne genieten we van een spectaculair uitzicht over de stad.
Hollandia is een maatschappelijk bewuste organisatie, die een actieve rol wil spelen in het bouwen van een betere wereld. In de presentatie horen we hoe ze een actieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Vrijdag maken we nader kennis met de wijk Shoreditch en bezoeken we Renewi (Recycling New and Innovation, fusiebedrijf van Shanks en van Gansewinkel), een internationaal afvalverwerkingsbedrijf dat zich exclusief richt op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 14 miljoen ton afval die ze verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning.

Aanmelding en inschrijving
Dit verloopt via reisorganisatie GI Travel. Bij deze aanmeldlink vind je tevens meer informatie over het programma en wat allemaal bij de reissom is inbegrepen. De kosten zijn 1200 euro per persoon.

Er is al veel interesse getoond in de reizen, dus wil je er bij zijn, meld je dan snel aan. Er is plek voor maximaal 49 deelnemers. Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 25 maart waarbij geldt vol = vol.
De aanmelding is geldig wanneer GI Travel het ingevulde boekingsformulier heeft ontvangen.