Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

e41ba7a2-d3c3-4a3b-b47e-b1fe83bdea9b
Natuurlijk kapitaal: Geld verdienen met duurzaamheid
Datum
05-11-2015

Tijd
15:30 - 18:30 uur

Locatie
Priva B.V.
Zijlweg 3
2678 LC  DE LIER

Omschrijving

VNO-NCW landelijk, VNO-NCW in de regio’s Westland-Delfland, Delft en Oostland en Natural Captains hebben de krachten gebundeld voor een unieke bijeenkomst met als thema “Natuurlijk Kapitaal: geld verdienen met duurzaamheid.
 

Succesvolle bedrijven zijn bedrijven die vernieuwen en versnellen door het slimmer en duurzamer gebruiken van natuurlijke hulpbronnen. Die aanpak levert innovaties en vergroot de continuïteit van bedrijven. 

Tijdens deze bijeenkomst, die wordt geleid door Leendert Bikker, krijgt u voorbeelden hoe ook u met het thema Natuurlijk Kapitaal en Biodiversiteit voor uw bedrijf vernieuwing en versnelling kunt aanbrengen.

Op 5 november laten Kees van Grieken, CTO bij Priva, Michel Kerkhof, Manager Strategic Partnering bij Eneco en Reinier Weerman, CEO bij Weerman met inspirerende praktijkervaringen zien wat voor kansen het u biedt!

VNO-NCW ondersteunt Natural Captains omdat leden van VNO-NCW, daar nieuwe business modellen ontwikkelen waarmee ze hun marktpositie versterken en nieuwe markten kunnen veroveren. Op een slimme en duurzame manier.  Ondernemers geven aan dat het hun business vooruit helpt . fragment Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW)

Heel graag tot donderdag 5 november!

Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar westland-delfland@vno-ncwwest.nl.Programma
15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Welkomstwoord Pieter Eenhoorn, voorzitter VNO-NCW Westland-Delfland
16.10 uur | Presentaties onder leiding van Leendert Bikker

Kees van Grieken laat zien hoe Priva als echt Westlands bedrijf door samenwerking, techniek en ondernemerschap bijdraagt aan een nieuw verdienmodel voor de BV Nederland: de Sustainable Urban Delta, een circulaire economie gebaseerd op greentech en slimme gebouwen.”

Michel Kerkhof is binnen Eneco verantwoordelijk voor strategische samenwerking met bedrijven: partijen die de volgende stap durven te zetten, koplopers binnen hun branche. Deze bedrijven vragen tegenwoordig méér dan alleen het leveren van (hernieuwbare) energie en zijn op zoek naar een ‘partner in business’ die hen helpt duurzame energie-oplossingen te realiseren. 
 
Reinier Weerman is met Weerman (snijbloemen tussenhandel) op een missie om de snijbloemen sector te verduurzamen. Binnen Natural Captains werkt hij samen met Oogenlust (bloemist) aan een transitie binnen de keten, aandacht voor biodiversiteit en slimme communicatie richting consument. 

17.30 uur | Borrel met hapjes en gelegenheid om te netwerken
18.30 uur | Einde bijeenkomst