Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

a7cce113-9bf2-498f-9fe7-d5313646834a
Webinar Financieren in tijden van corona
Datum
26-05-2020

Tijd
19:00 - 20:00 uur

Omschrijving
Veel bedrijven en organisaties stellen zichzelf de vraag: hoe komen we het beste door deze crisis heen? En financiers zitten met dezelfde vragen bij de beoordeling van financieringsaanvragen. De verspreiding van het coronavirus heeft enorme impact op en verstrekkende gevolgen voor ons allemaal. Welke gevolgen precies, kan op dit moment niemand overzien. De experts van BDO nemen ons mee in de ins en outs rond financieren in tijden van corona. Zij nemen ons onder andere mee in de mogelijkheden die er zijn om een door de staat gegarandeerde financiering aan te trekken. Denk daarbij aan onder andere de zogenaamde KK-C, BMKB-C en GO-C regelingen. Deze regelingen kennen allemaal hun eigen specifieke voorwaarden en benodigde financiële onderbouwing waar BDO ons over zal bijpraten. Ook zullen zij ingaan op de niet-bancaire geldverstrekkers die financieringen kunnen verstrekken onder staatsgarantie.

Om voor uw bedrijf de impact van de coronacrisis op langere termijn in kaart te brengen, hebben wij de door BDO ontwikkelde Business Impact Scan (BIA) bijgevoegd. Deze scan geeft een eerste inzicht in uw situatie; door alle vragen te beantwoorden worden zowel de risico’s als de mogelijkheden in beeld gebracht teneinde sterker uit de crisis te komen. Ook deze Business Impact Scan staat op het programma. De BIA is op te vragen als Excel doormiddel van een mail naar poel@vno-ncwwest.nl.

Pieter Eenhoorn, voorzitter VNO-NCW Westland-Delfland, zal het webinar begeleiden.

10 minuten voor aanvang van het webinar ontvangt u per e-mail een link en een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot het webinar via Zoom. Vanaf 18:50 kunt u inzoomen.’

Ik hoop velen van jullie te ontmoeten op een van deze data om 19.00 uur bij het webinar VNO-NCW West / BDO: financieren in tijden van corona.

Voor vragen en aanmelden kunt u een mail sturen naar info@vno-ncwwest.nl