Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

8f13d0c0-a782-433a-8c55-f9ceeaffc1a4
Oostland: Oostlanddag 2019
Datum
09-10-2019

Tijd
15:00 - 21:00 uur

Locatie
Middagprogramma: bedrijfsbezoek
Avondprogramma: vanaf 17.30 uur bij Van der Valk in Nootdorp

Omschrijving
Dit jaar staat de Oostlanddag in het teken van Futere Fit. Tijdens het middagprogramma stellen vijf unieke Oostlandse bedrijven hun deuren open en laten zij zien hoe ze Future Fit hebben geïntegreerd binnen hun bedrijfsvoering. Vanaf 15:00 ben je van harte welkom bij één van deze bedrijven:

Anthura
LG Flowers / Oosterlaan architecten
Lenntech
Fugro
Outdoor Valley

Per bedrijfsbezoek zijn er maximaal 50 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. De parkeergelegenheid is beperkt, daarom adviseren wij om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden of op de fiets te komen.

Het verrassende avondprogramma inclusief feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp start om 17.30 uur. Tijdens het avondprogramma gaat dagvoorzitter Rob Veenman op een interactieve manier in gesprek met verschillende gastinspiratoren van Oostlandse bedrijven en initiatieven.

Ervaar zelf de kracht van het Oostland en meld je nu aan voor de Oostlanddag 2019. Het evenement is gratis voor alle ondernemers uit het Oostland.

Hartelijke groet,
Organisatie Oostlanddag 2019

VNO-NCW Oostland, NOOVA, Glastuinbouw Nederland, Ondernemend Lansingerland, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp en Rabobank.