Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

34c86ce3-f884-47f0-bad0-77dee46f8479
Den Haag: Ontdek de marketingtrends voor 2019
Datum
13-02-2019

Tijd
16:00 - 19:00 uur

Locatie
De Resolutie Rijswijk B.V.
Polakweg 26
2288 GG  RIJSWIJK

Omschrijving
VNO NCW West organiseert in samenwerking met online marketing bureau SocialLane (Jochem van Loon) en De Resolutie (Jeffrey Vermaat) een bijeenkomst waarin enkele marketing trends voor 2019 belicht worden. Voor zowel de strategische aanpak als ook voor de dagelijkse uitvoering.
 
De Resolutie bedenkt, ontwerpt en creëert diverse offline marketinginitiatieven. Jeffrey laat op een speelse en inspirerende wijze zien wat er tegenwoordig allemaal kan. Op welke manier ben je als bedrijf in staat om je met inspirerende creaties te onderscheiden van andere bedrijven. Wat kan de impact zijn en hoe.
 
Jochem van Loon laat zien hoe je offline initiatieven ook kunt versterken met de inzet van online. Wil je als bedrijf groeien dan is het noodzakelijk om ook online succesvol te zijn. Jochem geeft u op een interactieve wijze de belangrijkste handvatten en online trends van 2019.  Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden belicht hij de hij de inzet van uw Google Marketing & Social Media Marketing in relatie tot o.a. de website.
 
Kortom, een boeiende en inspirerende middag waarin u handvatten aangereikt worden voor en succesvolle offline en online marketing in 2019. Naderhand is er een tijdens de uitgebreide borrel voldoende gelegenheid om te sparren met de specialisten van beide bedrijven.
 
Wie introduceer jij bij deze bijeenkomst? Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met ons netwerk, dan zijn ze van harte welkom. Laat Maik Mandemaker via denhaag@vno-ncwwest.nl weten wie jij meeneemt. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Who’s Next?

 

Programma
16:00 Inloop
16:30 Welkom door VNO-NCW West
16:35 Presentatie door Jeffrey Vermaat, De Resolutie
17:15 Presentatie door Jochem van Loon, Social Lane
18:00 Borrel