Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

9d5ef514-be06-486d-8b3b-283b1cca9c13
Informatieavond afsluiting Koningstunnel
Datum
21-01-2019

Tijd
17:30 - 19:30 uur

Locatie
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB  DEN HAAG

Omschrijving
Beste ondernemer,

Vanaf maart tot 1 oktober 2019 gaat de Koningstunnel dicht voor renovatie. Dit betekent dat autoverkeer door de tunnel niet mogelijk is. Per dag rijden er nu circa 20.000 auto’s door de tunnel. Dit verkeer zal een andere route moeten kiezen. Daarom is de verwachting dat de renovatie van de koningstunnel vertragingen teweegbrengt. De Koningstunnel ligt in het centrum van Den Haag en verbindt de Lekstraat met de Koningskade en is dus voor veel organisaties een belangrijke ontsluitingsroute.

Wat betekent dit concreet voor u?
Om u te informeren over de renovatie en de alternatieve vervoersmogelijkheden voor medewerkers, bezoekers en leveranciers organiseren we als gezamenlijke partners een informatiebijeenkomst op 21 januari 2019.
Aanwezigen ontvangen een toolbox met alle informatie, omleidingsroutes en alternatieve vervoersmogelijkheden.

Wanneer u dat wenst kunnen aansluitend afspraken worden gemaakt om gerichte maatwerk mobiliteitsmanagementmaatregelen te onderzoeken voor uw organisatie.

Fokker Terminal
Voor de bijeenkomst zijn we te gast bij de Fokker Terminal. Zij zijn ambassadeur voor de Koningstunnelcoalitie en geven het goede voorbeeld door actief te communiceren over de werkzaamheden en de omleidingen en door met de coalitiepartners slim vervoer te faciliteren tijdens de afsluiting.

Laat u inspireren en informeren op 21 januari.