Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

2c86f194-2763-4c68-b81d-2e3f16887302
Den Haag Discussieclub II - In gesprek met de voorzitter
Datum
04-09-2019

Tijd
20:00 - 23:00 uur

Locatie
Volgt

Omschrijving
De afgelopen maanden is de landelijke lobby van VNO-NCW veelvuldig in het nieuws geweest, waarbij het ging om belangrijke dossiers als de pensioenen, flexwerk en het klimaatakkoord. Ook op regionaal niveau vindt er intensieve belangenbehartiging voor werkgevers en ondernemers plaats. Denk aan de bereikbaarheid van de stad of de herstructurering van bedrijventerreinen. Het regiobestuur van VNO-NCW Regio Den Haag zet zich samen met het kantoor proactief in voor deze vraagstukken. Hoe wordt dat aangepakt? Welke dossiers hebben prioriteit voor VNO-NCW West? En wat zijn de fijne kneepjes van het lobbyvak?
 
Met ingang van februari is Corina Holla voorzitter van VNO-NCW Regio Den Haag. Als ervaren lobbyist -Corina is DGA bij lobbykantoor Meines, Holla & Partners- brengt zij waardevolle kennis op het gebied van belangenbehartiging met zich mee. Bij haar aantreden zei ze: “Ik heb veel zin om - samen met de andere bestuursleden – de ondernemersvereniging in groot Den Haag verder uit te bouwen. Dat kan door vooral heel goed naar iedereen te luisteren, boeiende en verrassende bijeenkomsten te organiseren, in te spelen op de issues die zich in deze omgeving voordoen en de leden op de hoogte te houden van wat we voor ze doen.”
 
In het kader daarvan schuift Corina twee weken voor Prinsjesdag, op 4 september 2019, aan bij Discussieclub II. Samen met de communicatiemanager van VNO-NCW West, Annemarie van Oorschot, gaat ze het gesprek aan over de belangrijke lobby dossiers en de activiteiten die VNO-NCW Regio Den Haag voor haar leden onderneemt. Deze kleinschalige huiskamerbijeenkomst wordt speciaal voor leden van Discussieclub II georganiseerd. De deur staat open voor geïnteresseerden die kennis willen maken met de Discussieclub. Aanmelden kan door een mail te sturen naar denhaag@vno-ncwwest.nl.