Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

0fc76168-8a65-4bf2-bf9c-ae492b677e8d
DGA Netwerk in samenwerking met Stichting Groei en Bloei: Interactieve mini - masterclass
Datum
28-01-2020

Tijd
16:00 - 20:00 uur

Locatie
Historische boerderij Arckestein in Schipluiden

 

Omschrijving
Interactieve mini - masterclass

Hoe laat je je bedrijf bloeien?
Groeien was het toverwoord de afgelopen jaren. Bedrijven moesten groeien, groeien en groeien. Al dat groeien, is dat wel nodig? Jazeker! Groeien is goed. Groeien is natuurlijk. Alles in de natuur groeit. Iets dat niet groeit, gaat dood. Groeien is niet een doel, maar eerder een middel. Na groei komt bloei. Groeien zegt niets, bloeien wel. Zie je alleen de stengels dan weet je nog niet om welke planten het gaat. Een bosje bloeiende tulpen, dat zegt iets! Groeien is prima als er ook tijd is om te bloeien. Bloeien maakt mooi en aantrekkelijk. Letterlijk aantrekkelijk. Op bloeiende bloemen komen bijen af, bloeiende organisaties trekken nieuwe klanten en medewerkers aan.
 
Tijdens de gratis mini-masterclass maak je kennis met de Groei en Bloei principes en wat ze voor je bedrijf kunnen betekenen. Floris Koumans presenteert hoe het Groei & Bloei concept bedrijven gezonder, leuker, aantrekkelijker en succesvoller maakt. Pieter van Osch geeft vervolgens een praktische invulling waarmee je als ondernemer direct aan de slag kan. Er is volop ruimte voor interactie met de deelnemers en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
 
FLORIS KOUMANS
Rasondernemer Floris Koumans is een dynamische en energieke bedrijvenbouwer. Met zijn Orange Pearl Innovation Group laat hij zien hoe het mes altijd aan twee kanten kan snijden: zijn bedrijven dragen bij aan een betere wereld en zijn daarbij ook nog eens erg succesvol. Voor deze manier van ondernemen heeft hij het Groei & Bloei concept ontwikkeld, dat via de stichting de nieuwe norm voor ondernemen zal worden.
 
PIETER VAN OSCH
Pieter heeft 30+ jaar ervaring als ondernemer, eerst internationaal met VC-gefunde tech-bedrijven en de laatste 10 jaar als gecertificeerd Scaling up ondernemer. Discipline maakt je vrij! Vrij om bij te dragen aan echte authentieke impact. Pieter gelooft dat dit precies is wat er nu nodig is. Pieter is in 2009 co-founder van ScaleUp Company en sinds 2009 gecertificeerd Scaling up coach. Pieter heeft inmiddels 703 bedrijven in Europa beleid met de Scaling up-methodiek. Pieter is auteur van het boek De Betekenisformule, waarin profit x purpose centraal staat.
 
* Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Deelname is exclusief voor leden van het DGA Netwerk van VNO-NCW West.
 

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.45 uur Inhoudelijk programma
18.15 uur Borrelen en napraten
20.00 uur Einde bijeenkomst