Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

7f7ac5bc-2fe9-4399-a2a2-18950a0671b0
Human Capital Netwerk: Klaar voor de toekomst?!
Datum
16-05-2019

Tijd
16:00 - 19:30 uur

Locatie
YoungCapital
Siriusdreef 12
2132 WT  HOOFDDORP

Omschrijving
Namens het Human Capital netwerk Noord-Holland nodigen wij je van harte uit, samen met onze partner YoungCapital, voor de bijeenkomst"Klaar voor de toekomst?!.

Digitalisering en automatisering hebben een grote impact op ons werk, nu en in de toekomst. Kunstmatige intelligentie en robotica nemen steeds meer vaardigheden over, hiërarchische structuren verdwijnen en andere vaardigheden worden belangrijker in het werk. Werkprocessen veranderen, functies en taken verdwijnen. Kortom: de fundamentele aard van werk verandert. Welke eigenschappen en vaardigheden hebben jouw mensen en teams nodig om te kunnen ‘overleven’? Stel jij de mens centraal of juist de technologie?

Rogier Thewessen, mede-oprichter van Young Capital, deelt zijn praktijkervaringen en ideeën met ons. Ook aanwezig is neurowetenschapper Marcia Goddard. Zij richt zich op de toekomst van werken. Daarnaast kun je uit inspirerende werksessies kiezen om met elkaar in gesprek te gaan over de bijbehorende thema’s. Lucas van Wees, voorzitter van het Human Capital netwerk, en Ineke Kooistra, CEO YoungCapital, modereren de bijeenkomst. Van tevoren en naderhand is er volop gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar noordwest-holland@vno-ncwwest.nl.

Noteer alvast deze datum in je agenda. Het volledige programma volgt binnenkort!