Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

b4910211-15d6-4ce8-a2e6-40c8da0ef0e5
Regio Den Haag: Bezoek Tweede Kamer
Datum
03-07-2019

Tijd
14:45 - 17:00 uur

Locatie
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Omschrijving
Altijd al eens een bezoek willen brengen aan het hart van de Nederlandse politiek, de Tweede Kamer? Benieuwd hoe de werkdag van een Kamerlid er uit ziet? Of nieuwsgierig hoe de fractiekamer van een politieke partij er uit zien? Ga dan op woensdag 3.7.2019 mee op bezoek aan de Tweede Kamer onder begeleiding van Tweede Kamerlid Erik Ziengs (VVD).

Voordat Erik Ziengs in 2010 de landelijke politiek in ging, was hij ondernemer in reclame- en sportartikelen. Als politicus hield Erik zich tot voor kort bezig met het midden- en kleinbedrijf. Ondanks een nieuwe portefeuille, is hij nog altijd van mening dat het bedrijfsleven van groot belang is. Erik: “Ons land draait dankzij ondernemers. Daarom vind ik dat ondernemen altijd bovenaan moet staan. Ook bij onderwerpen waar veel mensen er misschien niet aan denken, zoals milieu en openbaar vervoer.”

De bijeenkomst start met een interactief gesprek in de fractiekamer van de VVD en wordt gevolgd door een rondleiding binnen de muren van het Binnenhof. Een uitgelezen kans om in een klein gezelschap in gesprek te komen met een Kamerlid, hem die ene, prangende vraag te stellen en het Binnenhof te bekijken voordat het midden volgend jaar voor langere tijd sluit. In verband met de rondleiding kunnen er maximaal 22 leden van VNO-NCW Regio Den Haag deelnemen aan deze bijeenkomst, dus wees er snel bij.
 

Programma