Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

aa354c4b-d47b-47fe-87c9-dbe75a78e767
Oostland: Rondje van de zaak
Datum
02-07-2019

Tijd
15:00 - 18:30 uur

Locatie
Ontvangst op één van de drie locaties.

Omschrijving

Altijd al eens binnen willen kijken bij een van onze kanjers in de regio? Met het “Rondje van de Zaak” openen bedrijven van de regio hun deuren. Op deze middag bezoekt u in één klap 3 bedrijven van het Bedrijvenpark De Boezem, in Pijnacker. De onderscheidende kracht van deze bedrijven staat die middag centraal.

De deelnemende bedrijven zijn:
Impressed print & sign
“Hoogwaardige kwaliteit dat is wat onderscheid,” zegt Sandra Haket, eigenaresse van Impressed. Bij Impressed is de dienstverlening erop ingericht om uw drukwerk en belettering op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier te produceren en af te werken. Hoe doen zij dat, hoe redden zij zich in een wereld tussen internetdrukkers en snelle opmars van digitalisering?

L. van Vliet Vorkheftrucks b.v.
Mensen en Machines, L. van Vliet Vorkheftrucks is een betrouwbare partner in het leveren en onderhouden van mobiele interne transportmiddelen. De kracht van L. van Vliet Vorkheftrucks staat prominent genoemd op zijn website. Om er een te noemen “een ‘no-nonsens’-familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring”. Oerdegelijk bedrijf, waar zijn familie hem voor ging. Hoe zorgt Leco van Vliet ervoor, dat zijn bedrijf zich blijft onderscheiden in de markt?

24/7 Watersnijden
De specialist op het gebied van watersnijden. Zij zeggen eigenlijk altijd. Wij kunnen alles snijden behalve gehard glas. Oscar van Buijtene neemt ons mee in de wondere wereld van water en wonder schone producten. Heeft hij een sleutel tot succes? En wil hij deze met ons delen?

Programma
Wij laten u vooraf weten waar uw “Rondje van de Zaak” start en welke bedrijven u daarna bezoekt.

Voor deze bijeenkomst geldt een maximaal aantal van 60 personen.

Who’s next?
Wie introduceer jij deze bijeenkomst? Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met ons netwerk? Dan zijn ze van harte welkom tijdens het Rondje van de zaak. Laat aan Monique Spek, via spek@vno-ncwwest.nl weten wie jij mee neemt. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Who’s Next?

Aanmelden of vragen?
Bent u ondernemer in deze regio en heeft u raakvlakken met deze onderwerpen? Dan kunt u zichzelf aanmelden via: oostland@vno-ncwwest.nl. Als u een vraag heeft over de bijeenkomst of alvast voor onze gastspreker, dan kunt u mailen naar spek@vno-ncwwest.nl
 
Gaat u mee op stap? Graag tot 2 juli!Programma
Wij laten u vooraf weten waar uw “Rondje van de Zaak” start en welke bedrijven u daarna bezoekt.
15.00 uur Ontvangst op één van de drie locaties
15.15 – 16.00 uur Bedrijfsbezoek A
16.15 – 17.00 uur Bedrijfsbezoek B
17.15 – 18.00 uur Bedrijfsbezoek C
18.00 – 18.45 uur Afsluitende netwerkborrel