Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

0f88b1bb-5fb1-4f9d-9e55-d47066f9e825
DGA-Netwerk: Sociaal Leiderschap Inspireert
Datum
12-12-2018

Tijd
15:30 - 20:00 uur

Locatie
Goede Doelen Loterijen
Beethovenstraat 200
1077 JZ  AMSTERDAM

Omschrijving
‘Een economie waarin sociaal en circulair het nieuwe normaal is vraagt ander toekomst ‘proof’ leiderschap. Leiderschap wat primair dienend is aan de wereld en de maatschappij, en wat tegelijk voor de organisatie business en rendement kan creëren.’ Janneke Leenaars,TCK
 
Namens Leon Hamstra, voorzitter DGA netwerk Noord-Holland, nodigen wij jou van harte uit, samen met onze partner The Colour Kitchen (TCK), voor de bijeenkomst ‘SOCIAAL LEIDERSCHAP INSPIREERT’. Ondernemen vanuit je hart, hoe doe je dat? Hoe ontwikkel je (onbenut) talent en zet je het in voor je bedrijf? Welke opgedane ervaringen wil je met andere ondernemers delen en wat heb je zelf nodig?

We zijn te gast op het, op 6 december door Hare Majesteit Koningin Máxima te openen, nieuwe hoofdkantoor van Goede Doelen Loterijen. Het meest duurzaam gerenoveerde kantoorgebouw van Nederland. Tijdens de bijeenkomst staat Sociaal ondernemerschap centraal, dit vereist leiderschap en inzicht. Van Jonne Arnoldussen, Hoofd Public Affairs & Stakeholder Management, horen we hoe Goede Doelen Loterijen een gezicht geeft aan MVO en hoe zij samenwerken met TCK.

Aan de hand van vier ronde tafels maken we kennis met elkaar, de begeleiders en de leerlingen van TCK. We gaan met elkaar in gesprek, terwijl we aan twee tafels samen borrelhappen maken. Onder leiding van Aart van der Gaag, commissaris 100.000 banen, zullen we best practices met elkaar delen en van hem horen hoe het gaat met de banenafspraak. Samen met Janneke Leenaars en Christine de Mes (TCK) reflecteren we op het thema Sociaal Leiderschap. We duiken daarbij in de missie van TCK als Sociale Onderneming, om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en te ontwikkelen, en duurzaam naar werk toe te leiden in de horeca-branche.

Aansluitend is er gelegenheid om, indien gewenst, op eigen gelegenheid in het nabij gelegen restaurant aan de speciaal voor jullie gereserveerde tafel plaats te nemen.

Graag tot 12 december!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manue Azoulay, regiomanager VNO-NCW Noordwest-Holland (azoulay@vno-ncwwest.nl) of Norma Drost, manager DGA-Netwerk (drost@vno-ncwwest.nl

Programma
15.30 uur Inloop en ontvangst
16.00 uur welkomstwoord gastheer/-vrouw Nationale Goede Doelen Loterijen NV
16.15 uur ronde tafels, agenda, doel bijeenkomst- Janneke Leenaars
16.30 uur ronde 1
17.10 uur ronde 2
17.50 uur Break: ophalen input Aart en Janneke
18:00 uur Ronde 3
18:40 uur Ronde 4
19:10 uur Borrel, ophalen input Aart en Janneke
19:20 uur Tekenen NO SOCIAl WASTE Manifest
20.00 uur einde bijeenkomst