Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

e2d4d76a-8b5f-47f0-a1ef-254627a1c009
Noord-Holland: Miljoenenontbijt (Digitaal)
Datum
16-09-2020

Tijd
08:30 - 10:00 uur

Locatie
Digitaal via livestream

Omschrijving
Op woensdag 16 september a.s. vindt hét traditionele Miljoenenontbijt plaats van VNO-NCW Noordwest-Holland.

De 11e editie is georganiseerd in samenwerking met de partners Rabobank, BDO Accountants en Adviseurs, Hogeschool Inholland Alkmaar, Ondernemend Regio Alkmaar, NH Media/AT5 en NH Next.

Dit jaar wordt het Miljoenenontbijt, vanwege de huidige maatregelen, aangeboden op een bijzondere online live uitzending vanuit het theater De Kampanje Den Helder met interessante tafelgasten. Helaas kunnen wij u niet fysiek ontvangen, maar de bijeenkomst kunt u digitaal via livestream bijwonen.
 
Tafelgasten
Aan tafel ontmoeten wij Rudmer Heerema (Tweede Kamerlid), Ralph van Soomeren (directievoorzitter Rabobank), Jeroen Veerman (voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland), Menno Middeldorp (Rabo Research), Richard Oerlemans (vestigingsdirecteur Hogeschool Inholland Alkmaar) en Piet Renses (algemeen directeur VWE Automotive). Dit interactieve Miljoenenontbijt zal onder leiding zijn van Marjan Deurwaarder van NH Media.

Gezamenlijk zullen we terugblikken op de Miljoenennota in het perspectief van de economische situatie in Noordholland-Noord. De rode draad van het programma:  Hoe komen we samen uit deze crisis? En hoe kan digitalisering en onderwijs hierbij helpen?
 
Namens VNO-NCW Noordwest-Holland en de partners bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing en interactie worden afgewisseld.
 
Aanmelden
Bent u ook benieuwd naar het effect van de Miljoenennota op onze economie? Laat u informeren en meld u voor 15 september a.s. aan via deze link. Introducés zijn van harte welkom.

Graag tot ziens op 16 september!