Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

74a39ae8-5090-4722-a7c4-5893bcc3cbb4
Regio Den Haag: Miljoenenontbijt
Datum
18-09-2019

Tijd
07:00 - 09:30 uur

Locatie
Madurodam B.V.
George Maduroplein 1
2584 RZ  DEN HAAG

Omschrijving
Beste Haagse ondernemer,
 
Op woensdagochtend 18 september vindt het traditionele Miljoenenontbijt 2019 plaats. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst maken we graag samen met u de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de concrete betekenis voor ondernemers in onze stad. We starten op landelijk niveau en zoomen gaandeweg in naar regionaal en lokaal niveau.
 
Het startschot wordt gegeven door Hans De Boer, de landelijke voorzitter van VNO-NCW. De Haagse wethouders De Mos (economie) en Revis (stadsontwikkeling) vertalen de gepresenteerde plannen vervolgens naar de betekenis voor onze stad. Hoe ontwikkelt de stad achter de duinen zich de komende jaren? Waar liggen economische groeikansen voor Den Haag? En hoe ziet de Haagse ondernemersagenda er voor de komende jaren uit?
 
Namens VNO-NCW Regio Den Haag, MKB Den Haag en de Gemeente Den Haag bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden.
 
We verwelkomen u graag vanaf 7.00 uur met een lekker ontbijt in de bijzondere ambiance van miniatuurstad Madurodam. Het plenaire programma begint om 08.00 uur. Parkeren kan kosteloos in de parkeergarage van Madurodam
 
Alle Miljoenenontbijten van VNO-NCW West vindt u op:
www.vno-ncwwest.nl/miljoenenontbijt