Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

0ce3d602-1984-45c1-8cec-b19dde0d0089
Oostland: Rondje van de zaak
Datum
14-03-2019

Tijd
14:45 - 18:30 uur

Locatie
Bedrijventerrein Oudeland

Omschrijving

Altijd al eens binnen willen kijken bij een van onze kanjers in de regio? Met het “Rondje van de Zaak” openen bedrijven in onze de regio hun deuren. Op deze middag bezoekt u in een klap 3 bedrijven. De onderscheidende kracht van deze bedrijven staat die middag centraal.

De deelnemende bedrijven zijn:
Sligro Distributiecentrum
Hoe werkt de supply chain van de Sligro? De geautomatiseerde goederenstroom van bestelling tot levering is een aaneenschakeling van innovatieve en praktische handelingen. Hans van Wijk neemt ons mee in zijn distributiecentrum.

Van der Linde Catering
Hans van der Linde laat ons experimenteren met smaak. Hoe verras je mensen? Hij zal ons verrassen met smaak en realiteit. Er staat ons een unieke smaakbeleving te wachten!

Melanchthon Berkroden
Hoe vinden bedrijfsleven en praktische opleidingen elkaar? Hoe komt de link tot stand van de student naar toekomst van het bedrijfsleven? Kasper Roodenburg laat ons zien hoe de school studenten voorbereid op het (praktische) bedrijfsleven.

Who’s next?
Wie introduceer jij deze bijeenkomst? Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met ons netwerk? Dan zijn ze van harte welkom tijdens een van onze bijeenkomsten. Laat aan Monique Spek, via oostland@vno-ncwwest.nl weten wie jij mee neemt. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Who’s Next?

Aanmelden of vragen?
Bent u ondernemer in deze regio en heeft u raakvlakken met deze onderwerpen? U kunt zichzelf aan- of afmelden via  een mail naar oostland@vno-ncwwest.nl


 

Programma
Wij laten u vooraf weten waar uw “Rondje van de Zaak” start en welke bedrijven u daarna bezoekt.
14.45 Ontvangst op één van de drie locaties
15.00 – 15.45 bedrijfsbezoek A
16.00 – 16.45 bedrijfsbezoek B
17.00 – 17.45 bedrijfsbezoek C
17.45 – 18.30 netwerken met afsluitende borrel bij Van der Linde Catering

Voor deze bijeenkomst geldt een maximaal aantal van 60 personen.