Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

caf7e43b-80f0-465e-a5b8-1fc0a3156bc4
Metropool Amsterdam: Mobility en Hospitality
Datum
16-04-2019

Tijd
07:30 - 10:30 uur

Locatie
Goede Doelen Loterijen
Beethovenstraat 200
1077 JZ  AMSTERDAM

Omschrijving
VNO-NCW metropool Amsterdam, Deloitte en Stichting Breikers slaan de handen in een en nodigen u van harte uit voor een gezamenlijke ontbijtsessie Mobility & Hospitality

Mobiliteit en transport zijn belangrijke factoren die goed moeten functioneren in de metropool regio Amsterdam. Er wordt geklaagd over files en te veel toeristen in Amsterdam. Echter succes en drukte zijn niet altijd een bedreiging, maar het biedt ook kansen voor de regio. Mobility en Hospitality gaan hand in hand… 

Welke innovatieve mobiliteitsoplossingen zijn er tot onze beschikking? Hoe kunnen ondernemers en bezoekers van een stad als Amsterdam tot een duurzamer reisgedrag worden verleid? Hoe kan mobiliteit en ‘drukte’ in een stad in goede banen worden geleid? Hoe toegankelijk cq gastvrij is Amsterdam? Hoe kijken onze sprekers naar de toekomst, naar groei en hoe kijken zij naar duurzame mogelijkheden?

Wij hebben het genoegen dat vier inspirerende sprekers in een TED Talk van maximaal 10 minuten een krachtige presentatie geven over hun expertise. 

Paul Riemens, CEO RAI Amsterdam, geeft zijn verfrissende visie op gastvrijheid in de metropool regio Amsterdam. 
Hidde Salverda, Director of Operations van Johan Cruijff Arena vertelt over zijn ervaringen met crowd control en veiligheid van bezoekers bij grootschalige evenementen.    
Maijke Receveur, Chief Growth Lightyear. "We not only built a sustainable car but a sustainable company as well" 
Caroline Prick,, verantwoordelijk voor het Last Mile programma. Alle innovaties om het ontvangen en retourneren van een aankoop makkelijker en leuker te maken.

Dagvoorzitter en gespreksleider Robert Daverschot modereert deze bijeenkomst en betrekt op interactieve wijze het publiek in de zaal.

Tot slot biedt gastheer Nationale Postcode Loterij een rondleiding door het meest duurzame gerenoveerde kantoorpand van Nederland aan. 

Dit boeiende programma wilt u niet missen! Komt u ook?

U kunt u aanmelden via metropoolamsterdam@vno-ncwwest.nl

Graag tot dan!
 

Programma
07:30 - 08:00 - Inloop met ontbijt
08:00 - 10:30 - Programma
10:30 - Einde