Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

eee65592-942a-4794-b57e-7e8c1b9a6ddf
West: F1 Heineken Dutch Grand Prix, a sea of orange
Datum
14-07-2020

Tijd
17:00 - 18:00 uur

Locatie
Office @Home

Omschrijving
Op 14 juli tijdens een online-bijeenkomst gaat Wolter Smit, directeur TOPdesk en bestuurslid van VNO-NCW Delft, vol gas in gesprek met Imre van Leeuwen. Imre, directeur SportVibes, begon in 2005 met een evenementenbureau (Shivers). Dit is in 2018 gefuseerd tot het huidige sportmarketingbureau SportVibes. Met zo'n veertig mensen organiseren ze grote events, zoals de Dam-tot-Dam-loop en de Harbour Run.

La pièce-de-résistance dit jaar was de F1 Heineken Dutch Grand Prix op Zandvoort. Imre was één van de initiatiefnemers om de Formule 1 naar Nederland te halen en is onderdeel van de organisatie. Tot het Corona-virus roet in het eten gooide. Weg omzet, weg evenementen en natuurlijk afscheid nemen van een aantal gewaardeerde collega's. Het kan verkeren.

Imre vertelt hoe hij in de business terecht is gekomen, de ins-en-outs van sportmarketing, het avontuur dat Formule 1 en de catharsis die Covid heet.

Alle leden van VNO-NCW West nodigen wij van harte uit om dit persoonlijke verhaal te horen en te ervaren. Die dag creëren wij met elkaar een oranje gloed!

Aanmelden
Voor meer informaie en aanmelden kun je een mail sturen naar spek@vno-ncwwest.nl. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging. Een dag voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je per email de link naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix, ‘a sea of orange’

Programma
16.50 uur Virtuele ontvangst
17.00 uur Introductie Imre van Leeuwen, SportVibes United
17.45 uur Discussie
18.00 uur Uitloop en borrel