Hét ondernemersnetwerk in de Randstad

Skip Navigation LinksStart

 Invloedrijk, Inspirerend, Betrokken

VNO-NCW West is hét ondernemersnetwerk in de Randstad. Invloedrijk, Inspirerend, Betrokken.
Het netwerk is levendig. De leden ontmoeten elkaar veelvuldig en op allerlei manieren: op groot- en kleinschalige bijeenkomsten en ook virtueel in de sociale media en de besloten communities van ons Ledennet. Bovendien zijn er bijna 20 actieve sub-netwerken, gekoppeld aan een grote stad of thema, zoals VNO-NCW Metropool Amsterdam, VNO-NCW Regio Rotterdam, DGA-netwerk, Bouwpower en VNO-NCW VrouwenNetwerk (voor meer informatie ga naar 'doelgroepnetwerk' in de hoofdnavigatie bovenaan het scherm).

Van VNO-NCW West zijn voornamelijk ondernemers en werkgevers uit het bedrijfsleven lid. De meesten hebben minimaal vijf medewerkers. Ook bestuurders van overheden, ngo's, kennis- en publiekprivate instellingen participeren. Op die manier wordt samenwerking tussen het bedrijfsleven en andere organisaties gemakkelijker en daarmee de lobby voor een beter ondernemingsklimaat in de regio effectiever. Bovendien zorgt de grote variatie in leden en hun bedrijfstakken voor innovatieve ideeën en business cases.
Gemeenschappelijk hebben de leden een grote beslissingsbevoegdheid; zij zijn directeuren-grootaandeelhouders, bestuursvoorzitters of algemeen directeuren.

VNO-NCW West is nauw verbonden met landelijk VNO-NCW en diens voorzitter Hans de Boer. Dat opent deuren tot op het hoogste politieke niveau.

Kosten lidmaatschap
De standaardkosten van een lidmaatschap bedragen 735 euro per jaar (exclusief btw). Hiervoor krijgt u onder meer toegang tot meer dan 150 bijeenkomsten per jaar, het digitale Ledennet en ondernemerstafels. Bovendien draagt u bij aan ruim 100 lobbyprojecten voor een beter ondernemingsklimaat bij u in de stad, de regio of de provincie.
Voor Jong Management-leden gelden gereduceerde tarieven. Voor grote steden geldt een kringtoeslag. Meer informatie vindt u rechts onder de button 'Contributietarieven 2020'.

Tien regio’s, één vereniging
VNO-NCW West faciliteert een kwalitatief hoogwaardig netwerk en verzorgt de lobby voor een beter ondernemingsklimaat in de Randstad. De vereniging bestaat uit 10 regio's. Ondernemers zijn lid van één regio, maar kunnen tevens deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten in andere regio’s en aan landelijke themabijeenkomsten.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren en wel ten minste drie maanden voor het einde van een verenigingsjaar, dat wil zeggen voor 1 oktober.
U kunt onze ledenadministratie berichten via: verschuur@vno-ncwwest.nl  t.a.v. Erna Verschuur

6386e2fc-70e6-4f33-9801-3b59d08a1133
Nieuwe leden
Industrievereniging Weesp Muiden e.o
WEESP
Technicom BV
HOOGVLIET

 

Daarom ben ik lid!
Fauzia Mahomed Radja

"Door de brede focus is er voor
iedere ondernemer wel een
interessant onderwerp, in welke
fase van je ondernemerschap je
ook zit." Lees meer