Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/Ondernemersgala%20Den%20Haag.jpg
Ondernemersgala Den Haag
Datum: 29-11-2018

Het college van B&W in Den Haag nodigt ondernemers uit de stad uit voor het 14e ondernemersgala Den Haag. Op zaterdag 30 maart 2019 zal het gala plaatsvinden in het atrium van het stadhuis. Met het Ondernemersgala wil men een invulling geven aan de versterking van het imago van Den Haag als ‘Internationale stad van Vrede en Recht’ en als ‘Ondernemende stad’. Het thema dit jaar is Rembrandt en de Gouden Eeuw, a touch of gold!

Onder het genot van een diner bereid door top chefs, uniek entertainment, een charity veiling en een loterij wordt een indrukwekkend bedrag voor het goede doel bij elkaar gebracht. De opbrengst komt ten goede aan Unicef en projecten van het KNRM reddingstation te Scheveningen. Unicef is sinds jaar en dag het goede doel waar de baten ten goede komen aan kwetsbare kinderen. De KNRM uit Scheveningen, de hulpverlener voor de Scheveningse kust, besteedt het geld aan een nieuw boothuis.

U kunt hier een tafel boeken. Doet u dat voor het einde van het jaar 2018, dan krijgt u een tafel met 12 stoelen voor de prijs van 10.

Bijlagen
Laatste Nieuws
03-07-2020
Deel artikel