Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Angelique de Wit, nieuwe regiomanager Westland-Delfland
Datum: 01-10-2018

​De Wit heeft veel werkervaring in de regio Westland op het gebied van communicatie, B2B-marketing en internationalisering. Zij werkte ook volop mee aan de profilering van de regio. Zij heeft veel samengewerkt met ondernemers, kennisinstellingen en tuinbouwkoepels, zoals de topsector ‘Tuinbouw en uitgangsmaterialen’ en de Land- en Tuinbouworganisatie LTO, en met bestuurlijke opdrachtgevers, de laatste vier en half jaar voor Westland Marketing.

“Ik kijk er erg naar uit om vanuit VNO-NCW Westland-Delfland de samenwerking te intensiveren en te werken aan nieuwe projecten die bijdragen aan de belangen van onze leden en de economische ontwikkeling van de regio Westland en Delfland. Met name om de tuinbouw meer positie op de landelijke agenda te geven. Het komende jaar wil ik onze leden ondersteunen bij de grote veranderingen die ons te wachten staan, zoals de energietransitie en de verschuivingen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door leden met elkaar in contact te brengen, zodat ze kennis en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen, maar ook door handvatten en oplossingen te bieden.”

De Wit is als regiomanager voor twee dagen per week aangesteld. Daarnaast is zij directeur van de stichting Westland Marketing. Zij houdt kantoor in het World Horti Center Naaldwijk, maar zal ook regelmatig aanwezig zijn op het secretariaat van
VNO-NCW West in de Malietoren in Den Haag.

Meer informatie over de activiteiten van Angelique de Wit vind je op LinkedIn.

Bijlagen
Deel artikel