Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/181030%20Monique%20Spek.jpg
Monique Spek, nieuwe regiomanager VNO-NCW Oostland
Datum: 30-10-2018

​Monique Spek is per 1 november de nieuwe regiomanager van VNO-NCW Oostland en volgt daarmee Cindy Smeele op. Monique is ondernemer en eigenaar van Projectbureau Anthe. Met haar bureau realiseert zij voor de particuliere sector verbouwingen en renovaties in het Oostland.

“Het komende jaar wil ik het netwerk en onze leden laten groeien en meer met elkaar verbinden. VNO-NCW is een netwerk dat veel potentie heeft, belangen behartigt op politiek niveau en doortastend is. Deze meerwaarde zullen de leden zeker gaan ervaren’’, zegt Spek.

Spek (47) is tuindersdochter. Haar vader kweekte Baccara-rozen in de regio Aalsmeer. Op haar 27-ste verliet zij deze regio en vestigde zich in Hillegersberg. In de regio Rotterdam ging Spek aan de slag als manager van ‘De gezonde Zaak’, een re-integratiebureau, en deed veel ervaring op in het project- en interim-management. In 2002 verhuisde zij met haar gezin naar Berkel en Rodenrijs, zag een gat in de markt van de particuliere bouwsector en startte in 2008 haar eigen bedrijf Projectbureau Anthe.

Monique is 18 jaar getrouwd met een ondernemer (projectmanager) en heeft drie kinderen.

Fotograaf: Annie van Dierendonck

Bijlagen
Deel artikel