Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/141107%20Ambassadeprijs.jpg
Ambassadeprijs 2018
Datum: 22-10-2018

Bent u enthousiast over de ondersteuning die uw bedrijf kreeg van een Nederlandse ambassade of van een consulaat in het buitenland? Nomineer deze post dan nu voor de Ambassadeprijs 2018 en maak kans op een iPad. 

Op 30 januari 2019 zullen evofenedex, VNO-NCW en MKB-Nederland voor de 18de keer de Ambassadeprijs uitreiken aan de beste Nederlandse ambassade of consulaat in het buitenland. De selectie van de winnaar gebeurt op basis van de mening van het exporterende bedrijfsleven. Ook u kunt meebepalen wie de winnaar wordt.

Het invullen van de enquête kost ongeveer 5 minuten tijd en de gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Ook als u geen gebruik maakt van diplomatieke posten kunt u dit via het vragenformulier laten weten. Onder alle respondenten verloten wij een iPad.

De tweejaarlijkse Ambassadeprijs stimuleert diplomatieke posten om zich voor u in te zetten. Dit doen zij onder andere door het traceren van lokale (markt)informatie, het oplossen van handelsproblemen en het openen van deuren op hoog niveau.

Evofenedex, VNO-NCW en MKB-Nederland zijn voorvechters van verdere verbetering van de economische diplomatie. Uw input is van groot belang om de juiste aanbevelingen te kunnen doen. Zodat u kunt profiteren van een nog betere dienstverlening in de toekomst.

De enquête sluit 14 november. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw mening. 

Bijlagen
Deel artikel