Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/Foto%20Nieuwe%20collega's.jpg
Nieuwe collega's stellen zich voor
Datum: 23-09-2018

​De nieuwe regiomanager VNO-NCW metropool Amsterdam stelt zich voor
Uuden, Jage van web.jpgMijn naam is Jage van Uuden (40) en sinds 14 augustus ben ik full time in dienst getreden bij VNO-NCW als regiomanager VNO-NCW metropool Amsterdam. Na mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik in loondienst verschillende HR-adviesrollen vervuld bij Hudson Highland Groep, Reckitt Benckiser en Adecco. In de periode 2009-2018 heb ik twee bedrijven opgezet, namelijk het kookbedrijf ‘Het Voorproefje’ en het adviesbureau ‘HR-tante’. Het laatste bedrijf is nog actief en richt zich op instroom, doorstroom- en uitstroom van personeel en begeleiden van beginnende ondernemers. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met tennissen, koken en ben ik actief lid van netwerkorganisatie Junior Chamber International (JCI). Mijn levensmotto is om iedere dag weer mensen te binden en te boeien.
Jage van Uuden, uuden@vno-ncwwest.nl, 06 55 72 46 46


De nieuwe projectmedewerker netwerk Mobiliteit stelt zich voor
Mijn naam is Niek Roelands (23) uit Amersfoort en sinds begin september ben ik aan de slag als projectmedewerker netwerk Mobiliteit.  Ik ben zeer geïnteresseerd in de mobiliteitsvraagstukken. Voor de zomer benNiek web.jpg ik afgestudeerd aan de faculteit Bestuurskunde in Den Haag en mijn masterscriptie ging over grensoverschrijdend openbaar vervoer. Voor de bachelor Bestuurskunde heb ik aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd met een halfjaar in Potsdam (Duitsland) tussendoor. Mijn hobby’s zijn voetbal en wielrennen. Ik ben groot fan van NAC Breda en het legendarische avondje NAC is voor mij op zaterdagavond vaste prik.
Niek Roelands, roelands@vno-ncwwest.nl, 06 41 07 88 26

De nieuwe regiomanager VNO-NCW Den Haag en Rijnland stelt zich voor
Maik web.jpgMijn naam is Maik Mandemaker (28) en ben in september gestart als regiomanager voor Den Haag en Rijnland. Mijn carrière begon ongeveer zes jaar geleden in Zuid-Duitsland. Een job als export consultant bij de Duits-Nederlandse Handelskamer bracht me terug naar Nederland. Voordat bij VNO-NCW West startte, heb ik het Nederlandse en Duitse midden- en kleinbedrijf als zelfstandig ondernemer ondersteund bij hun activiteiten in het buurland. Daarnaast gaf en geef ik eens in de zoveel tijd gastcollege aan de Haagse Hogeschool. Ik woon in Den Haag, een stad die mijn hart elke dag een beetje meer verovert. In mijn vrije tijd zeil en squash ik graag en ben ik fervent motorrijder.
Maik Mandemaker, mandemaker@vno-ncwwest.nl, 06 15 68 32 06​
Bijlagen
Deel artikel