Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/180914%20Meer%20truckparkeerplaatsen.jpg
Meer en betere truck parkeer- plaatsen
Datum: 13-09-2018

​Op woensdag 5 september vond een werkbezoek plaats in Oost-Brabant met als onderwerp: Samen op weg naar meer en betere truckparkeerplaatsen. De deelnemers bezochten onder andere de gemeente Meierijstad, bedrijventerreinen in Helmond en een truckparking in Asten.

Bij de start van het werkbezoek bood VNO-NCW Brabant Zeeland, mede namens VNO-NCW West, VNO-NCW Midden en LWV, samen met TLN en evofenedex een statement aan namens het gezamenlijk bedrijfsleven. Hierin onderschrijven we de wens van het bedrijfsleven met de overheid samen te werken voor een structurele oplossing bij de aanpak van het tekort aan parkeerplaatsen voor vrachtauto’s aan de belangrijkste verkeersaders. Zowel het statement als het werkbezoek zijn het resultaat van de goede samenwerking tussen VNO-NCW Brabant Zeeland, de provincie Noord-Brabant, TLN en evofenedex.

Het statement werd aangeboden aan een aantal lokale en regionale bestuurders: de gedeputeerden van de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Limburg en Gelderland; de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland; ​de directeur Wegen en Verkeersveiligheid van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

Bijlagen
Deel artikel