Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/180830%20Tiende%20editie%20Oostlanddag.jpg
Tiende editie Oostlanddag
Datum: 29-08-2018

​De Oostlanddag is het grootste ondernemersevent van de regio Oostland en vindt dit jaar voor de tiende keer plaats op woensdag 10 oktober 2018. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers. Netwerken en samenwerken staan er centraal. Organisatoren zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Bedrijfsbezoeken, netwerkdiner en topspreker Ruud Veltenaar
Oostlanddag 2018 bestaat uit een middagprogramma met bedrijfsbezoeken, een netwerkdiner en een avondprogramma bij Van der Valk in Nootdorp. Voorzitter Ferry van Buijtene: “Dit jaar met een feestelijk tintje. De bedrijfsbezoeken worden gecombineerd met workshops onder begeleiding van een professionele workshopleider. Zo hebben we o.a. een bezoek aan Bergschenhoek BV en PostNL op het programma staan. En tijdens het avondprogramma komt topspreker en trendwatcher Ruud Veltenaar iedereen ‘future fit’ maken.”

Jubileumeditie
Vorig jaar was het thema ‘Oostland Next Level. Bezoekers konden ’s middags deelnemen aan inspirerende rondleidingen bij aansprekende bedrijven in de regio. ’s Avonds was er een netwerkdiner en boeide hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans de Oostlandse ondernemers met hoe ze zichzelf kunnen uitvinden in tijden van transities. Oostlanddag 2017 trok 330 bezoekers.

“Ook dit jaar verwachten we weer veel bezoekers”, zegt voorzitter Ferry van Buijtene. Ferry is mede-eigenaar van Support-IT in Pijnacker en bestuurslid van VNO-NCW Oostland. “Ik ben als Oostlandse ondernemer al een tijd betrokken bij de Oostlanddag, dit jaar voor de tweede keer als voorzitter. Ik draag graag mijn steentje bij om mee te werken aan de toekomst van het Oostland. Maar dit jaar staan we ook even stil bij wat er de afgelopen tien jaar al bereikt is. Samen met het organisatieteam werken we aan een mooie jubileumeditie.” De exacte invulling maakt de organisatie volgende maand bekend. 


Aanmelden

Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor Oostlanddag 2018 kan vanaf september via www.oostlanddag.nl. Op de hoogte blijven van Oostlanddag kan ook via Twitter, Facebook en LinkedIn.​
Bijlagen
Deel artikel