Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/media/Afbeeldingen%20Nieuwsbrief%20West/180719%20Wie%20het%20eerst%20komt%20wie%20het%20eerst%20maalt.jpg
Bloemen voor eerste gala aanmelding
Datum: 18-07-2018

De eerste aanmelding voor het feestelijk Ondernemers Gala 2018 is een feit: Natalie Anceaux, lid van VNO-NCW regio Den Haag en het DGA netwerk en oprichter van Anceaux Marketing en Merkhelden. “Netwerken op een hele andere en feestelijke manier. Ik heb er heel veel zin in!” Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Mis het niet!

Door Pieter van der Meulen

Op de internationale ‘Dag van de Ondernemer’, vrijdag 16 november, organiseert VNO-NCW West voor de derde keer het Ondernemers Gala. In de Fokker Terminal in Den Haag belooft het een verrassende en creatieve avond te worden. Hans de Boer is als voorzitter van VNO-NCW natuurlijk aanwezig en DGA ondernemer Patrick van der Leelie van de NVD beveiligingsgroep vertelt hoe hij de organisatie van zijn bedrijf compleet heeft omgegooid, met verbluffende resultaten. De aanmeldingen voor het feest stromen binnen, maar de allereerste was Natalie Anceaux.

Merkhelden
“Samen met mijn compagnon, Wendy Naerebout ga ik naar het gala. In september vorig jaar zijn we gestart met Merkhelden, we zijn nog heel jong. Onze overtuiging is dat iedereen binnen je organisatie of afdeling een Merkheld is. Bedrijven zijn vaak druk bezig met hun uitstraling, de buitenkant. Maar de binnenkant is wat ook telt. Dat zijn je medewerkers. Jouw mensen vertellen het verhaal. Je kan tegen de buitenwereld zeggen dat je betrouwbaar bent maar wordt dat ook zo gevoeld door de mensen binnen je bedrijf? Want wist je dat en merk wordt gemaakt voor 20% door marketing & communicatie en voor 80% door gedrag? De sleutel tot succes ligt in het waarmaken van wat je belooft. Vanuit onze 4-stappen-methodiek lichten we bedrijven door en verbinden we Merk, Mens en Meetbaar resultaat. Alles hangt met elkaar samen in een organisatie en voordat je naar buiten treedt, moet de binnenkant kloppen.”
Lees meer over Merkhelden

Optutten
“Vorig jaar wilde ik ook al naar het gala gaan, maar toen was ik nog geen officieel lid en hadden mijn compagnon Wendy en ik al andere plannen. Toen ik dit jaar de uitnodiging zag wist ik zeker dat ik het dit jaar niet aan me voorbij zou laten gaan. Ik ken Rob van Leeuwen, die de catering van het gala verzorgt, goed van het netwerk van VNO-NCW regio Den Haag en ik ben gek op gala’s. Lekker eten, lekker optutten, heerlijk!” Het gala heeft een verrassende twist: onder de feestelijke outfits mogen sneakers worden gedragen! En die komen zeker van pas op de dansvloer, want spetterende muziek en uniek entertainment maken groot deel uit van de avond. “Ik heb niet eens sneakers, maar het idee is denk ik tekenend voor de leuke en informele manier waarop je met iemand kennis kan maken tijdens deze avond. Je krijgt toch hele andere gesprekken met iemand. Mijn jurk hangt wel al klaar, die heb ik pas twee keer gedragen. Die is natuurlijk heel blij dat we weer een keer uit dansen gaan.”

Share en Connect
Het thema is ‘Share en Connect’. Zoals bij alle bijeenkomsten van VNO-NCW West staat netwerken centraal, maar dit keer op een hele bijzondere manier. Ondernemers kunnen een tafel kopen in verschillende prijsklassen. Helemaal vooraan zijn de sponsortafels, waarbij aanschaf van een tafel samengaat met extra promotionele aandacht. Ook is het mogelijk losse stoelen te kopen, zoals Natalie heeft gedaan. “Het is nog een verrassing met wie ik aan tafel zit. Een goede mix van mannen en vrouwen lijkt me het leukst. Echte powervrouwen kan ik erg bewonderen, maar juist de verschillende stijlen van ondernemen, dat maakt het echt interessant.”


 
Maak van het Ondernemersgala een bijzonder en uniek relatie-evenement en neem een tafel af voor acht of tien personen. Deze keer kunt u dit doen aan de hand van een plattegrond. Uiteraard geldt voor een betere plek geldt een hogere prijs. Bovendien is het nog mogelijk om een sponsortafel eerste rang te kopen. Sponsors krijgen extra promotionele aandacht. U kunt losse plaatsen afnemen voor € 195,00 p.p. (maximaal twee plaatsen per lid VNO-NCW West).

 
Verzeker u van een plaats voor uw relaties en uzelf en schrijf u zo snel mogelijk in! Doet u dit vóór 1 augustus, dan profiteert u van een vroegboekkorting, U betaalt dan voor een losse plaats € 175,- of krijgt u € 250,- korting op een tafel. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 
In geval van vragen, neem gerust contact op met Norma Drost​​
Bijlagen
Deel artikel