Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/180713%20Femke%20Halsema%20be%C3%ABdiging.jpg
​Femke, van harte!
Datum: 12-07-2018

Het bestuur van VNO-NCW metropool Amsterdam feliciteert Femke Halsema van harte met haar benoeming tot burgemeester. Het ziet uit naar de samenwerking, onder meer op het gebied van veilig ondernemen en internationaal vestigingsklimaat.

Ondernemers en inwoners maken samen de stad. Veiligheid voor klanten en werknemers is daarbij van groot belang. In de aanvaardingspeech geeft onze nieuwe burgemeester aan dat Veiligheid bij haar in goede handen is,. Zij maakt het haar prioriteit.
Ondernemers kennen geen gemeentegrenzen. Samenwerking met de regio is voor de leden van VNONCW vanzelfsprekend. Wij hopen met deze burgemeester een nieuwe verbinder met de regio en ambassadeur voor de metropoolregio Amsterdam gevonden te hebben. Kom kennismaken met onze ondernemers, klein en groot, startend en 100 jarige familiebedrijven, lokaal en internationaal. Het is allemaal te vinden in Amsterdam en de metropool. VNO NCW metropool Amsterdam nodigt de burgemeester graag uit om kennis te maken met de ondernemers van Amsterdam.

Foto: Stephan van Fleteren

Bijlagen
Deel artikel