Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://intern.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/Elke%20710.jpg
Afscheid van VNO-NCW West
Datum: 04-07-2018

​Na bijna 5 jaar bij VNO-NCW West gewerkt te hebben ga ik de organisatie verlaten. Ik heb een hele mooie tijd hier gehad, maar het werd ondertussen ook tijd voor een nieuwe uitdaging. Per september start ik als assistent accountant bij BDO in Alkmaar om uiteindelijk via mijn studie aan Nyenrode RA accountant te worden. 

Ik kijk met veel plezier terug op de mooie bijeenkomsten en projecten die we voor het VrouwenNetwerk hebben mogen realiseren. Zo hebben we bijvoorbeeld het landelijke congres Guts & Glory georganiseerd tijdens de Week van de Ondernemer van MKB-Nederland met als eregast koningin Maxima. Ook zijn we op sociaal-economische missie naar IJsland geweest met meer dan twntig leden van het VrouwenNetwerk. Het land met de kleinste Gender Gap volgens het World Economic Forum. Het was een erg bijzondere reis waar we veel geleerd hebben over het onderwerp gender equality.

Ook ben ik erg trots op de Ondernemerstafels van het VrouwenNetwerk. Elk jaar starten we weer nieuwe tafels voor managers en ondernemers die lid zijn van het VrouwenNetwerk en de ervaringen zijn ontzettend leuk. Leden vinden elkaar echt en helpen elkaar verder waar ze kunnen. dat is precies waar we als VrouwenNetwerk voor zijn. 

Ik ga het VrouwenNetwerk ontzettend missen, maar het werd tijd voor een volgende stap. Daarom wil ik jullie dan ook ontzettend bedanken voor de samenwerking de afgelopen periode en wellicht komen we elkaar nog eens tegen!

Elke Storm,​
Projectmedewerker VNO-NCW VrouwenNetwerk

Bijlagen
Deel artikel