Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/180416%20Innovation%20Pavilion%20710.jpg
Wordt exposant in het Innovation Pavilion
Datum: 15-04-2018

​Voor de kust van Den Haag vindt eind juni de ontknoping plaats van de Volvo Ocean Race, één van de grootste én meest innovatieve sportevenementen ter wereld. In de finishweek (van 24 juni t/m 1 juli) wordt in de Scheveningse haven een groots festival georganiseerd voor zeilers, publiek én het bedrijfsleven. Bij het festival worden 400.000 bezoekers, onder wie 25.000 zakelijke gasten, verwacht.

De gemeente Den Haag biedt een selectie van innovatieve ondernemers, start-ups en scale-ups uit de Haagse (Metropool-)regio de mogelijkheid zich in het Innovation Pavilion te presenteren in een maritieme en duurzame omgeving. Het Innovation Pavilion maakt onderdeel uit van de Race Village. Het grote publiek heeft gratis toegang tot de Race Village. Het Innovation Pavilion zal bovendien bezocht worden door alle deelnemers aan de zakelijke netwerkevenementen van het Business Programma van de Volvo Ocean Race Finish. Het contact tussen (innovatieve) ondernemers wordt op die manier als vanzelf gefaciliteerd en gestimuleerd.

Wordt uw bedrijf één van de exposanten in het Innovation Pavilion tijdens de Volvo Ocean Race Finish? Kijk hier voor meer informatie.

Aanmelden kan tot 20 april 2018. De aanmeldingen worden beoordeeld door de gemeente Den Haag. Bedrijven die in aanmerking komen voor een stand in het Innovation Pavilion ontvangen uiterlijk 30-4-2018 een bevestiging.

Bijlagen
Laatste Nieuws
03-07-2020
Deel artikel