Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/171215%20Ondertekening%20HSD.jpg
HSD en regio Den Haag gaan partnership aan
Datum: 14-12-2017

​Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de HSD op 14 december zijn de HSD en VNO-NCW regio Den Haag een partnership aangegaan met het doel elkaar te versterken.

De organisaties willen elkaar ondersteunen om de securitysector in het algemeen en individuele securitybedrijven en -organisaties in het bijzonder te versterken.

HSD biedt VNO-NCW regio Den Haag en haar leden haar kennis en netwerk aan op het gebied van security. VNO-NCW regio Den Haag op haar beurt biedt de bedrijven die verbonden zijn aan HSD de mogelijkheid zich te laten inspireren en informeren op het gebied van ondernemerschap. VNO-NCW regio Den Haag ondersteunt de HSD bovendien bij diens ontwikkeling als dé denk- en doetank op securitygebied binnen de regio Den Haag en binnen Nederland.

Directeur Richard Franken van de HSD: ‘Het is belangrijk dat bedrijven in de veiligheidssector zich vakinhoudelijk goed ontwikkelen, en dat daarnaast ook het ondernemerschap aandacht krijgt. Voor dat laatste is de samenwerking met VNO-NCW regio Den Haag bijzonder waardevol.’

Waarnemend voorzitter Jaap Wielaart van VNO-NCW regio Den Haag: ‘De cybersecurity sector is een steeds belangrijker wordende sector; niet alleen voor het bedrijfsleven, maar voor onze samenleving in het algemeen. Daarom steunt VNO-NCW regio Den Haag de HSD van harte in de realisering van haar doelstellingen tot innovatie en versterking van de sector.’

Het partnership wordt aangegaan voor een periode van twee jaar. Eind 2019 zal de samenwerking worden geëvalueerd.

Bijschrift bij de foto:
HSD-directeur Richard Franken, waarnemend voorzitter​ Jaap Wielaart van VNO-NCW regio Den Haag, wethouder Saskia Bruines van Den Haag en HSD-voorzitter Wim Kuiken met de ondertekende samenwerkingsovereenkomst.

Bijlagen
Laatste Nieuws
03-07-2020
Deel artikel