Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/171208%20Voorzitterswissel.jpg
Rob Perik draagt voorzitter- schap over
Datum: 07-12-2017

Rob Perik draagt voorzitterschap VNO-NCW regio Den Haag over aan Jaap Wielaart

Na een periode van 8 jaar, waarvan 6 jaar als voorzitter, neemt per 1 januari 2018 de heer Mr. Rob Perik afscheid van het bestuur van VNO-NCW regio Den Haag. Zijn tweede termijn is dan formeel verstreken, reden waarom hij graag het stokje overdraagt en zich weer meer kan inzetten als taxpartner op zijn kantoor Baker Tilly Berk. Rob creëerde afgelopen jaren uitstekende verhoudingen in het bestuur van VNO-NCW regio Den Haag.
Rob: ”ik heb afgelopen jaren met veel plezier ondernemend Den Haag vertegenwoordigd als voorzitter en kijk daar graag op terug. Het was mij een genoegen regelmatig ingewikkelde thema’s die in de stad speelden namens alle ondernemers op de juiste podia te adresseren”.
Rene Klawer, voorzitter van VNO-NCW West: “ik dank Rob hartelijk voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan het ondernemingsklimaat in groot Den Haag.”
Als waarnemend voorzitter zal de heer Mr. Jaap Wielaart, directievoorzitter van Rabobank Regio Den Haag , optreden. Jaap is sinds 2014 bestuurslid van VNO-NCW regio Den Haag. Hij zal samen met het bestuur en met betrokkenheid van leden inspirerende netwerkbijeenkomsten voor de leden organiseren en de belangenbehartiging voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat invulling geven.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW West op 11 januari in de Malietoren te Den Haag kunt u beide heren de hand schudden.

Voor nadere informatie en reacties kunt u contact opnemen met regiomanager Paul van Delft, tel 06 55 72 46 48.

Bijlagen
Laatste Nieuws
03-07-2020
Deel artikel