Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/20170906%20Fauzia%20en%20Elvira%20nieuwe%20bestuursleden.jpg
Even voorstellen
Datum: 05-09-2017
Elvira Bos, team lead Mediarelaties & Public affairs bij VIVAT
Bestuurslid VNO-NCW VrouwenNetwerk, portefeuille Communicatie

Elvira Bos (35), bestuurslid met de portefeuille communicatie: "Ik heb veel zin om mij in te zetten voor (de leden van) het VrouwenNetwerk. De discussie over vrouwen aan de top, vrouwelijk ondernemerschap en diversiteit volg ik al vele jaren, ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren. Ik zie veel kansen voor het Netwerk op het gebied van communicatie, door goede inzet van de beschikbare communicatiemiddelen, bredere zichtbaarheid en het aanscherpen van de kernboodschap en standpunten. 

Zakelijk gezien ligt mijn hart al tien jaar bij de communicatie. Na het opdoen van ervaring binnen meerdere disciplines, waaronder PR (bureau) en brand management (Red Bull), houd ik mij het liefste bezig met externe communicatie. Met name woordvoering, reputatie- en stakeholdermanagement en Public Affairs. Daar ben ik dan ook dagelijks mee bezig als team lead Mediarelaties & Public Affairs bij VIVAT. VIVAT is een van de grootste verzekeraars en verantwoorde vermogensbeheerders van Nederland, bekend van onder meer Zwitserleven en Reaal. 

Thuis wachten drie lieve dochters op mij, samen met een ondernemende man. Daarnaast houd ik van yoga, reizen, eten met vrienden en lezen.

Graag tot ziens op een van de bijeenkomsten!"
Fauzia Mahomed Radja, directeur FM Consultancy
Bestuurslid VNO-NCW VrouwenNetwerk, portefeuille Marketing

Nice to meet you! Mijn naam is Fauzia Mahomed Radja, 34 jaar en woonachtig in het bruisende Rotterdam. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond (Management, Economie & Recht) en ben vanaf 2011 directeur bij FM Consultancy. Wij ondersteunen ondernemers (starters, ZZP-ers en MKB-bedrijven) op het gebied van strategisch management. Wij adviseren en ondersteunen organisatie in hoe zij hun korte, midden en lange termijn doelen effectief en efficiënt kunnen realiseren. Marketing & Sales, Office Management en HR-vraagstukken zijn onze specialismen. Onze slogan is dus ook 'Zonder strategie, geen groei'.

Mijn diverse ondernemersactiviteiten hebben mij in 2015 een plek opgeleverd in De Kleurrijke Top 100, de lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders en een nominatie in de Opzij Top 10 en Viva400 Award. Gedurende mijn carrière ben ik met vele ondernemers in contact gekomen. Wat me opviel is dat ze altijd wel op zoek zijn naar nieuwe contacten en kennis. Kennis zodat ze konden groeien op persoonlijk niveau, maar ook met hun bedrijf.

Door mijn bestuursfunctie bij het VrouwenNetwerk kan ik een actieve bijdrage leveren aan deze thema’s. De missie van het VrouwenNetwerk ‘Vrouwelijk ondernemerschap stimuleren en zakelijke en persoonlijke groei accelereren’ is juist in deze tijd zo belangrijk en verdient de nodige aandacht. Vrouwelijke ondernemers kunnen bij VNO-NCW met andere ondernemers sparren en hun ervaringen uitwisselen, op deze wijze kan er een heel sterk waardevol netwerk worden gecreëerd wat weer ten goede komt van het bedrijf.

Door mijn kennis, ervaring en netwerk hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van het VrouwenNetwerk om vrouwelijke ondernemers te inspireren en in beweging te zetten om met hun zakelijke en persoonlijke groei aan de slag te gaan. Mijn portefeuille bij VNO-NCW is het op de kaart zetten van het VNO-NCW VrouwenNetwerk, zowel regionaal als landelijk, en het aantrekken van nieuwe leden.

Als ik niet in Rotterdam ben, dan ben ik deze wereld aan het ontdekken. Mijn reislust heeft me al 43 mooie landen laten zien en er staan nog meer op de planning. Mocht je me persoonlijk willen spreken dan sta ik zeker open voor een kennismaking. Tot op de bijeenkomsten. ​

Bijlagen
Deel artikel