Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/170824%20Dag%20van%20de%20Ondernemer.jpg
Favoriete ondernemers gevraagd
Datum: 23-08-2017

​Voor de tweede keer dit jaar viert Nederland de Dag van de Ondernemer. Op vrijdag 17 november worden alle ondernemers in Nederland in het zonnetje gezet vanwege hun inzet, lef en bijdrage aan de economie en maatschappij. 

Nederland kent 1,5 miljoen ondernemers. Zowel grote multinationals als kleine buurtwinkels zijn van grote toegevoegde waarde voor de economische groei, welvaart en banen in ons land. Reden genoeg om op een speciale dag deze ondernemers te prijzen om hun tomeloze inzet en werklust. De voorbereidingen voor de Dag van de Ondernemer zijn in volle gang. Op 17 november vinden verschillende activiteiten plaats, waaronder bezoek van bewindslieden en Kamerleden bij ondernemers. 

De Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland, vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’. 

Is er een ondernemer die u graag in het zonnetje wil zetten?
Die ondernemer ontvangt dan op 17 november – namens jou - een leuke attentie van ons. 
Heb je een ondernemende vriend/vriendin of familielid die je waardeert? Iemand uit je netwerk? Of gewoon je eigen kapper, bakker of slager waar je altijd graag komt? Het maakt niet uit. Zolang diegene maar ondernemer is. 
Van die ondernemer ontvangen we graag naam en adresgegevens. Ook stellen we het op prijs als je in één of een paar zinnen omschrijft waarom juist hij/zij een pluim verdient.
Wil jij ‘jouw’ ondernemer die dag liefst zelf bezoeken? Of vind je het leuk op de Dag van de Ondernemer een ander bedrijfsbezoek af te leggen?
Laat het weten!

Je kunt je inzending TOT 15 SEPTEMBER A.S. per mail sturen naar:
mijnondernemer@vnoncw-mkb.nl​​
Bijlagen
Laatste Nieuws
03-07-2020
Deel artikel