Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
http://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/170629%20Strandborrel%20Den%20Haag.jpg
Zomer ingeluid op Wassenaars strand
Datum: 03-07-2017

Het was een geanimeerde bijeenkomst op 29 juni, toen VNO-NCW Den Haag het seizoen afsloot met een informele bijeenkomst bij Bait aan de Wassenaarse Slag. Behalve leden waren er ook heel wat nieuwe ‘gezichten’ die de sfeer kwamen proeven. Iedereen had het prima maar zijn zin.

Voorzitter Rob Perik heette iedereen welkom en hield zijn welkomstwoord kort en informeel. Tatjana Romanyk, Etnisch Zakenvrouw 2016 en CEO van Apitude Health, vertelde daarna kort over haar ervaringen met en bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe kankermedicijnen. Haar bedrijf heeft vestigingen in Den Haag en Atlanta. Tatjana is, zo schreef de jury in het verslag bij haar verkiezing tot Etnisch Zakenvrouw, ‘een ondernemer die door haar zakelijk instinct en ondernemend vermogen gebaande paden ter discussie durft te stellen om aan te sluiten op snel veranderende maatschappelijke verhoudingen en ontwikkelingen’. Zij constateerde dat door omvangrijke bureaucratie veel minder proeven gedaan kunnen worden met nieuwe medicijnen dan op grond van wetgeving mogelijk zou zijn. Daarom brak zij een lans voor het doorbreken van de bureaucratie, zodat nieuwe producten sneller op de markt gebracht kunnen worden. Dat is nodig omdat maar liefst één op de twee mannen en één op de drie vrouwen in hun leven te maken krijgen met kanker.

Na dit korte inhoudelijke deel was er weer alle tijd om met elkaar bij te praten en te genieten van de vakantiesfeer die de strandlocatie opriep.

Fotoreportage

Bijlagen
Deel artikel